Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Participant activ la cele mai importante congrese dedicate dermatologiei.

Cercetarile derulate de catre La Roche-Posay sunt prezentate la cele mai importante congrese internationale, continentale si nationale dedicate dermatologiei:
  • Academia Americana de Dermatologie
  • Academia Europeana de Dermatologie
  • Congresul International Latino-American de Dermatologie
  • Congresul Mondial de Dermatologie
  • Congresul Mondial de Dermatologie Pediatrica
Sunt prezentate cercetari si articole legate de cele mai importante probleme din domeniu: protectie solara, atopie, acnee, alergii, imbatranirea prematura a pielii, etc.
In timpul acestor congrese, La Roche-Posay organizeaza simpozioane prezentate si explicate de catre cei mai importanti specialisti si profesori din domeniul dermatologiei.

Fundatia La Roche-Posay: Sustine cercetarile din domeniul dermatologiei

Image Prize
Prin premiile si finantarile pe care pe ofera in fiecare an pe 4 continente, fundatia La Roche-Posay incurajeaza cercetarile clinice si fundamentale, in domenii precum protectiea solara, atopia si intoleranta pielii. Un comitet stiintific european, prezidata de o serie de profesori din domeniul dermatologiei, evalueaza toate lucrarile primite si le premiaza cele mai bune. In fiecare an acorda 4 premii pentru activitatile de cercetare si 5 premii pentru materiale publicate. Din 1985 pana in prezent comitetele stiintifice ale fundatiei au premiat peste 90 de cercetatori.

Ajutandu-i pe pacienti sa isi imbunatateasca viata prin ateliere educationale

Pentru a imbunatatii viata de zi cu zi a pacientilor cu piele sensibila sau atopica, au fost concepute 2 ateliere educationale la Centrul pentru Dermatologie Termala La Roche Posay: Atelierul Educational despre Atopie si Studioul de Corectie Cosmetica. Aceste initiative au fost posibile multumita unor colaborari cu profesionisti din domeniu, asociatii de top, brandul La Roche-Posay si Centrul de Dermatologie Termala. Acest model este acum utilizat de pentru desfasurarea multor ateliere educationale la nivel mondial, cu scopul de a imbunatatii viata pacientilor.

Studioul de Corectie Cosmetica: ii ajuta pe pacienti sa se simta bine cu privire la aspectul lor

Make-up
In 1994, Studioul de Corectie Cosmetica a fost introdus pentru prima oara in satul La Roche-Posay, in cadrul Centrelor de Top din Domeniul Dermatologiei Termale. Acesta este o parte componenta dintr-un proiect de tratament care are ca misiune sa-i ajute pe pacienti sa se simta mai bine cu privire la aspectul lor si sa faca fata mai usor afectiunilor pe care le au cu pielea. 

Laboratoarele de machiaj La Roche-Posay, cu liniile de produs cu un spectru foarte larg de toleranta (pentru ochi, unghii si fond de ten) au devenit, in mod natural, parteri ai acestor ateliere. Initiativa a luat lumea medicala cu asalt. Marile spitale si clinici detin acum Studiouri de Corectie Cosmetica pe modelul lansat de Centrul de Dermatologie Termala La Roche-Posay. Au fost create 40 de astfel de Studiouri la nivel mondial. Acestea permit pacientilor, care vin sa consulte un dermatolog, sa-si recastige increderea in sine multimita machiajului aplicat in cativa pasi simpli. 

Atelierele Educationale despre Atopie: Ii invata pe pacienti cum sa faca fata mai bine eczemei. Si sa se distreze in acelasi timp.

Father and children
De multi ani La Roche-Posay se intalneste in spitale cu copii care sufera de eczema atopica, prin atelierele Educationale despre Atopie. Profesorii si dermatologii ii invata pe copii cum sa aplice produse de ingrijirea pielii reparatoare. Facandu-i sa nu-si ia atat de in serios afectiunea. Facandu-i mai independenti si ajutandu-i sa se distreze. Iar apoi, atunci cand copiii pleaca de la atelier cu o Diploma in Aplicarea Cremei, fiecare dintre ei a facut un pas in plus pentru asigurarea propriei stari de bine. Linia de produse Lipikar, dezvoltata de Laboratoare pentru regenerarea lipidica, destinate pielii foarte uscate, inclinate spre atopie, indeplineste doua misiuni: una functionala si una educationala.  

Educand si informand consumatorii in legatura cu modalitatile de prevenire a cancerului de piele.

Logo MySkinCheck (small)
Atunci cand sunt detectate din vreme, 90% dintre cazurile de cancer de piele sunt vindecabile. Si totusi, incidenta cancerului de piele este in crestere. Prevenirea lui este, prin urmare, o prioritate.

La Roche-Posay sustine dematologii in actiunile de prevenire si educare asupra cancerului de piele prin organizarea zilelor dedicate depsitarii acestei afectiuni si punand la dispozitia acestora unelte informationale. Iar La Roche-Posay a conceput si website-ului "myskincheck.org", cu scopul de a informa si creste gradul de constientizare a riscurilor cancerului de piele in randul unui numar cat mai mare de consumatori.

loading : 0,317 sec