Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

O compozitie unica, bogata in mod natural cu Seleniu antioxidant

Eau Splash
Apa termala La Roche-Posay este o apa unica. Este derivata din apa de ploaie filtrata prin stanci calcaroase groase, cu rezerve naturale de Seleniu, precum si din apa de adancime, de peste 1700 de ani, care curge prin argilele din perioada Cenomanian. Este extrem de rara prin continutul sau exceptional de Seleniu. Acest oligo-element este implicat in mecanismele esentiale de aparare ale pielii impotriva radicalilor liberi, responsabili pentru o sedie de afectiuni si dezechilibre.

Ceea ce mai face apa termala La Roche-Posay remarcabila este stabilitatea componentor sale, in esenta minerale care respecta echilibrul fiziologic cutanat. Foarte pura, are un pH foarte aproapiat de cel neutru. Protejata impotriva tuturor formelor de poluare de la captarea ei pana la utilizare, nu este procesata in niciun fel. Toate componentele sale raman intacte, iar proprietatile neschimbate. 

Mineralizare tipica pentru 1 litru

Bicarbonat 396 mg 
Calciu  140 mg
Silicati 30 mg 
Seleniu 60 μg
Zinc 22 μg
Cupru 5 μg
Reziduu uscat la 180° C: 440 mg
pH neutru

Proprietati dermatologice dovedite prin teste clinice

Laboratorul Dermatologic La Roche-Posay Dermatological Laboratory a jucat un rol important in intelegerea virtutiilor dematologice ale apei termale La Roche-Posay, prin cercetari stiintifice riguroase, de calitate ridicata, derulate atat in vitro cat si in vivo, in colaborare cu echipe medicale independente atat in Franta cat si in strainatate. 

Aceste cercetari au fost publicate in cele mai de renume jurnale stiintifice internationale de dermatologie: Skin Pharmacology, European Journal of Dermatology, Archives of Dermatological Research, British Journal of Dermatology, Les Nouvelles Dermatologiques, etc...

Printre alte proprietati, cercetarile au dezvaluit si calitatile sale diverse:
  • antioxidanta si protectoare
  • calmanta
  • anti-iritanta
  • decongestionanta

loading : 0,281 sec