Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Rule 1

Temperatura potrivita

4. Golden Rules - Hair care_illu 1
Atunci cand iti speli parul, asigura-te ca apa este la temperatura potrivita. Ar trebui sa fie calduta, pentru a nu fi prea dura cu scalpul tau. Mai mult decat atat, trebuie sa se clatesti bine parul dupa spalare, astfel incat sa nu ramana urme de la sampon sau de la alte produse de ingrijire a parului.

Rule 2

Produse de ingrijirea parului extrem de delicate!

4. Golden Rules - Hair care_illu 2
Coafarea parului folosind caldura excesiva si spalarea parului cu un sampon nepotrivit pot duce la un par mult mai fragil. Foloseste un sampon delicat, care nu iti afecteaza scalpul. Si tine uscatorul de par setat la o temperatura mica.

Rule 3

Lasa-ti parul sa respire!

4. Regles d''or_illu 3
Parul tau are nevoie sa respire. Nu-l tine strans ore in sir. Alterneaza: tine-ti parul liber pentru o vreme si apoi strange-l. Si nu purta casti, sepci sau palarii pentru perioade lungi de timp.

Rule 4

Maseaza-ti scalpul

4. Golden Rules - Hair care_illu 4
Masajul nu este numai pentru corp. Poate fi foarte benefic si pentru parul tau. Atunci cand iti speli parul, maseaza-ti scalpul pentru 2 pana la 3 minute, fara a-l freca agresiv. Acest lucru ajuta la stimularea circulatiei sangvine si iti relaxeaza scalpul.

Rule 5

Evita stresul!

4. Golden Rules - Hair care_illu 5
Sa ai grija de parul tau inseamna sa ai grija de tine! O dieta echilibrata, exercitii fizice regulate si "somnul de frumusete" sunt esentiale pentru un par frumos. Incearca cursuri de yoga sau relaxeaza-te pentru a elimina stresul daunator din viata ta!

loading : 0,375 sec