test Fb connect

La Roche-Posay | Laboratoire dermatologique

EFFACLAR DUO [+]

Eficient dupa 24 de ore asupra rosetii cosurilor
Eficient dupa 4 zile asupra diametrului si volumului imperfectiunilor
O noua textura, ultra-confortabila si hidratanta timp de 24 de ore

"Acneea nu inseamna doar puncte negre si cosuri. Poate insemna si semne persistente, care sunt cea mai importanta consecinta a pielii acneice."

Dr. André DUPOND

Dermatolog

EFFACLAR DUO[+] INOVATIE

Produs inovator. Noua versiune.

Pionier in tratarea tenului cu tendinta acneica, Effaclar Duo+ vine cu o noua formula in 2014 si merge mai departe in tratamentul imperfectiunilor severe si al efectelor acestora.

Cum?
Formula sa imbogatita cu Procerad™ ii imbunatateste performanta anti-imperfectiuni care ramane insasi temelia produsului: un tratament performant pentru tratarea tenului acneic.

Datorita proprietatilor antiinflamatorii si antibacteriene,  Effaclar Duo+ actioneaza asupra imperfectiunilor si semnelor post acneice dupa doar 24 de ore de la utilizare. Atunci cand este utilizat zilnic, deschide porii blocati si regleaza productia de sebum.

Insa Procerad™ merge si mai departe. Aceasta ceramida brevetata are actiune antipigmentara si reparatoare asupra pielii; ingredientul activ actioneaza asupra petelor inainte de a aparea, intervenind la nivelul melanogenezei pentru combaterea hiperpigmentarii post-inflamatorii.

Chiar si imperfectiunile severe sunt vizibil reduse. Tenul este purificat, porii sunt curatati, iar excesul de sebum este reglat, in timp ce petele rosii sau maronii sunt combatute inainte de a aparea.

Fara agenti fotosensibilizanti, Effaclar Duo+ poate fi utilizat pe parcursul intregului an si este potrivit chiar si pentru tenurile foarte sensibile.
Pe parcursul programului de testare, va propunem sa incercati Effaclar Duo+ impreuna cu gelul spumant purifiant pentru tenurile sensibile si grase.

Gel spumant purifiant pentru tenurile sensibile si grase: rutina zilnica pentru tenul cu tendinte acneice.
Gelul de curatare combina proprietatile eficiente de curatare cu toleranta maxima a tenului dumneavoastra. Cu un numar limitat, dar concentrat de agenti de curatare, elimina impuritatile si excesul de sebum, a carui productie este reglata de pidolatul de zinc, prezent in compozitia sa. Carta sa de formulare este foarte stricta: ph 5.5 - fara sapun - fara coloranti - fara alcool - fara parabeni. Proprietatile sale spumante sporite, gradul ridicat de clatire si textura sa delicata contribuie la limitarea frecarii pe piele in timpul spalarii si ofera o toleranta ridicata pentru tenul sensibil.

EFFACLAR DUO[+] RUTINA

Rutina de utilizare a EFFACLAR Gel Spumant si EFFACLAR DUO[+]

Tenul gras este foarte sensibil si predispus la iritatii. Acest tip de ten trebuie ingrijit in mod corespunzator inca din faza de curatare. Pentru ingrijirea corespunzatoare a tenului dumneavoastra, La Roche-Posay a dezvoltat o rutina completa pentru a contribui la transformarea semnelor tenului gras, zi dupa zi.

Gelul spumant din gama Effaclar pentru tenul sensibil si gras permite curatarea delicata si purificarea tenului dumneavoastra, regland in mod treptat productia de sebum. 
Tratamentul Effaclar Duo+ continua reglarea: va reduce imperfectiunile si va contribui in mod activ la prevenirea riscului hiperpigmentarii.

Instructiuni de utilizare

  1. 1Curatati-va tenul dimineata si seara utilizand gelul spumant purifiant din gama Effaclar.
  2. 2Aplicati Apa Termala La Roche-Posay: pulverizati-o pe toata fata si apoi uscati pielea utilizand un prosop curat, tamponand delicat, fara a freca.
    Impuritatile si excesul de sebum sunt eliminate. Tenul este sanatos, curat si reimprospatat, pregatit pentru aplicarea Effaclar Duo+.
  3. 3Aplicati Effaclar Duo+ pe toata fata, evitand zona ochilor. Nu uitati de zona gatului si a pieptului, daca si acestea sunt predispuse la mici imperfectiuni! 
    Zi dupa zi, imperfectiunile severe si semnele post acneice sunt reduse, excesul de sebum este reglat, iar imperfectiunile sunt estompate impreuna cu riscul aparitiei petelor rosii sau maronii.
loading : 0,140 sec