O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

INFO ATOPIE

Angajamentul La Roche-Posay


Alaturi de dermatologi
De peste 30 de ani, La Roche-Posay sustine dermatologii din intreaga lume prin dezvoltarea produselor de ingrijire si make-up pentru nevoile pacientilor. Respectand rigorile medicale, La Roche-Posay imbunatateste calitatea vietii printr-o serie de actiuni educationale precum ateliere pentru pacienti si evenimente de preventie a cancerului de piele.

Alaturi de familie

  • Prin sustinerea actiunilor educationale precum Scoala Atopiei, speram sa contribuim la o mai buna intelegere a dermatitei atopice si a tratamentului adecvat. In acest moment peste 80 de scoli se desfasoara in 23 de tari. Principiile educatiei terapeutice se bazeaza pe impartasirea experientelor dintre pacienti. Totul pentru a intelege si a reactiona mai bine la tratament.
  • Peste 415.000 pacienti au trecut portile Centrului Termal La Roche-Posay, incepand cu 1905. (8000 de pacienti anual)
  • Din anul 2011 La Roche-Posay a inceput sa dezvolte parteneriate cu asociatiile de pacienti.

In Canada, mai mult de 25% dintre copii sufera de dermatita atopica. Proiectul "100 de familii" ofera o platforma de impartasire a experientelor pentru parinti, prin intermediul social media.

Pentru cercetare

  • Pana in anul 2010, La Roche-Posay a derulat peste 600 de studii epidemiologice si observationale.
  • O echipa de specialisti este dedicata analizei vietii pacientilor din 26 de tari.
  • Fundatia La Roche-Posay a acordat 131 de granturi de cercetare in domeniul dermatologiei - din 1995.

Scoala atopiei

Scoala atopiei sustine familia

Scolile atopiei, in tarile in care se desfasoara, invita in spitale adulti si copii cu dermatita atopica cu scopul de pedagogie terapeutica. Intalnirea este facilitata de profesionisti din domeniul sanatatii: pediatri, asistente medicale, doctori dermatologi si psihologi. Acestia ajuta pacientii sa inteleaga si sa accepte afectiunea in viata de zi cu zi


Primul pas este ca pacientul sa capate incredere in fortele proprii si in tratament.
Pacientul isi exprima disconfortul cauzat de privirile celorlalti , invata metode de a usura durerea si mancarimilie si intelege boala si tratamentul. "Imblanzind" afectiunea, pacientul invata cum sa traiasca mai bine cu aceasta.

Scolile atopiei sunt locuri de intalnire unde fiecare gaseste pe cineva asemnator cu sine. Isi pot impartasi experienta sau suferinta, pot simti alinare si pot vorbi cu un profesionist dermatolog. Este un loc sigur, unde persoanele atopice se simt increzatoare si ies din izolare, depasind sentimentul de excludere.

80 de Scoli ale Atopiei in lume

Lipikar, gama dedicata pielii sensibile, uscate sau atopice

Alege textura potrivita din gama LIPIKAR

Care rutina de ingrijire si curatare este potrivita pentru mine?

BEBELUSI

Va recomandam produsele LIPIKAR BALSAM AP + si LIPIKAR SYNDET AP+ cu o toleranta ridicata pentru pielea sensibila a bebelusilor. Produse testate dermatologic si pediatric, inca din prima luna de viata, pentru a asigura cel mai mare grad de siguranta.

COPII/ADULTI

INGRIJIRE
In timpul fazei de mancarime si scarpinare, sau in cazurile de uscaciune intensa a pielii, LIPIKAR BALSAM AP + ajuta refacerea pielii, intareste bariera protectoare a pielii, si reduce senzatia de mancarime.

In timpul fazei de remisie, pentru pielea uscata: LIPIKAR Fluid, cu o textura cremoasa si relipidanta, ajuta la hranirea pielii si reinstauzeaza confortul cutanat.

CURATARE
Pentru pielea intoleranta LIPIKAR SYNDET AP+, gel de curatare, ofera o igiena delicata, optima pentru pielea sensibila a bebelusilor.


Programarea la spital
Cum sa aplici crema emolienta

20 de ani de experienta in tratarea pielii uscate, atopice

La Roche-Posay a creat gama de produse pentru corp LIPIKAR in urma cu 20 de ani. Expertiza LIPIKAR, pentru pielea uscata, este demonstrata de numeroase teste clinice dermatologice.

Prioritatile noastre: toleranta si eficacitate


Niciun compromis asupra tolerantei
Zi de zi, La Roche-Posay este ales de peste 25.000 de dermatologi din intreaga lume, pentru cele mai bune motive. Gama LIPIKAR detine produse 100% hipoalergenice, testate sub control dermatologic pe piele alergica, atopica sau intoleranta. Daca in timpul testelor o singura persoana dezvolta reactii alergice, formula produsului este retrimisa departamentului de cercetare si formulare.


O cosmetovigilenta ridicata
Echipa de doctori La Roche-Posay analizeaza in mod constant feedback-ul primit de la consumatori din 26 de tari.


Eficacitate dovedita
Peste 600 de studii epidemiologice, clinice si observationale dovedesc eficacitatea produselor La Roche-Posay.

Mai multa siguranta, data de o formula minimalista


Formule minimaliste
Ingredientele sunt reduse la strictul necesar pentru a asigura toleranta chiar si pe cele mai sensibile tipuri de piele.


Ambalaje sigure
Inovatia ambalajelor La Roche-Posay asigura eliminarea conservantilor din formulele produselor. Materialele acestora sunt atent selectionate pentru a fi inofensive in contact cu formula cremei (fara migrarea aditivilor in formula, fara Bisfenol A, Ftalati sau metale grele)

loading : 0,250 sec