LA ROCHE-POSAY ÎȘI AMPLIFICĂ EFORTURILE DEPUSE ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI DE PIELE

Fiind un jucator cheie în prevenirea cancerului de piele, La Roche-Posay organizeaza zilele prevenției, colaborând activ cu societățile dermatologice. In colaborare cu Euromelanoma Group, La Roche-Posay contribuie de mai bine de 10 ani la organizarea zilelor de consultare gratuită a alunițelor în Europa, o oportunitate de a educa participanții cu privire la riscurile cancerului de piele și prevenția acestuia. Dermatologii s-au oferit voluntar pentru a examina alunițe, pentru a crește nivelul de conștientizare a riscurilor supraexpunerii la razele UVA și UVB și pentru a explica obiceiurile sănătoase de expunere la soare. Și pentru a ajunge la cât mai mulți oameni cu putință, aceste acțiuni au fost comunicate și în farmacii. Aceste zile de evaluare gratuită a alunițelor sunt de asemenea organizate și în America de Nord și America Latina. În total, aproape 30 de țări sunt implicate în promovarea importanței prevenirii cancerului de piele.

Pentru un suport zilnic, La Roche-Posay a creat myskincheck.org. Educativ și usor de utilizat, cei care intră pe site pot afla informații despre cancerul de piele, își pot atât evalua nivelul de risc, cât și monitoriza alunițele lor și ale familiei.

SUSȚINÂND DERMATOLOGII DIN ÎNTREAGA LUME

De asemenea, La Roche-Posay susține dermatologii oferindu-le acces la instrumente și resurse pentru a crește expertiza profesioniștilor din domeniul sănătății în evaluarea alunițelor. Prin urmare laboratoarele nostre oferă dermatologilor programe de instruire în dermatoscopie în colaborare cu Societatea Internațională a Dermatoscopiei. Pentru a asigura răspandirea la nivel larg, sesiunile de instruire și video-urile pot fi accesate pe "UV-Damage.org", un site creat de La Roche-Posay, dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății.

ANTHELIOS: PROTECȚIE PENTRU PREVENȚIE

Expunerea la soare și raze UV determină alunițele să se transforme în leziuni canceroase: între 50 și 70% din cazurile de cancer de piele sunt de fapt strâns legate de supraexpunerea la soare și radiații UVB și UVA.

Pentru a vă proteja de soare, există mai multe obiceiuri sănătoase care trebuie adoptate: evitați expunerea la soare între orele 12:00 și 16:00, aplicați în mod constant cremă de soare cu factor de protecție ridicat și purtați ochelari de soare, pălărie și tricou pe plajă.

Pentru a oferi o protecție ridicată împotriva razelor UVA și UVB, La Roche-Posay a creat gama Anthelios, o gamă de produse solare cu toleranță ridicată care oferă protecție și confort pentru majoritatea tipurile de piele sensibilă. Un jucator foarte important în ceea ce privește fotoprotecția, La Roche-Posay dispune de o documentație clinică unică, fără precedent, compusă din 21 de studii, din care 19 au fost efectuate în vivo pe boli cauzate de expunerea la soare. Gama Anthelios este recomandată de peste 25,000 de dermatologi din întreaga lume.

1 Liga Împotriva Cancerului, 22/05/2014

Iar pentru copii?
Deoarece 80% din leziunile cutanate cauzate de expunerea la soare au loc înainte de vârsta de 18 ani, La Roche-Posay a dezvoltat Anthelios Dermo-Pediatrics, produse  dezvoltate special pentru a proteja copiii.


v_push_skincheck_RO.jpg
loading : 0,187 sec