Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Context

Céline, cum ti-ai descrie pielea?

Din pacate, am o piele extrem se sensibila inca din adolescenta. Pe atunci, am avut o problema cu acneea care a fost foarte complicat de tratat. Inca mai am urme de la acnee, inclusiv trei sau patru cicatrici.

Simptome

Iar acum, ca adult, cum este?

Odata cu trecerea timpului, reactivitatea pielii mele s-a inrautatit si au aparut alte afectiuni, precum o roseata permanenta. La inceput, am crezut ca pielea mea reactioneaza la temperaturi scazute si umiditate, dar de fapt era vorba de rosaceea. Este total inatractiva: fata mea este intretaiata de mici linii rosii de la obraji si partile laterale ale nasului...

Soluția

Cum ai reusit sa treci peste aceste obstacole?

O prietena care apeleaza foarte des la peeling-uri si alte proceduri cosmetico-faciale mi-a recomandat machiajul corector pentru a ma ajuta sa imi ascund aceasta problema intr-un mod eficient.Incepusem sa am un complex datorita rosetii, in special cand intalneam persoane noi. La inceput am fost surprinsa de textura extra-usoara, apoi de rezultate. Toate imperfectiunile mele au putut fi corectate: atat cele minore, trecatoare, cat si cicatricile permanente. Rezultatele pe care le obtin sunt naturale, fara ca pielea sa fie prea incarcata iar tenul meu este inviorat, mat si uniform. Acum nu mai ies din casa fara sa imi aplic un strat de fond de ten corector!

loading : 0,296 sec