Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Symptoms

Piele "ciudata" pe fata

Dermatita atopica consta in piele foarte uscata, in principal pe fata, care da senzatia de strangere a pielii si provoaca mancarimi. Poate fi insotita de piele care se descuameaza si pete rosii, aspre. Simptome precum iritatia permanenta, disconfortul si senzatia de a avea o piele "ciudata" sunt greu de suportat. Bineinteles atunci cand acestea apar pe fata, viata personala si sociala a celor afectati are de suferit.

Origins

Sub influenta unei probleme cronice

Cronica si pe baza alergica, Dermatita atopica apare deseori la in randul celor care au o predispozitie genetica pentru aceasta afectiune. Atunci and pielea are putine lipide, protectia ei scade. Rezultatul: devine vulnerabila la iritatii si alergeni. Polenul, praful, animalele si poluarea sunt elementele externe cele mai comune care declanseaza simptomele dermatitei atopice.

Treatments

Prioritatea: calmarea mancarimii

Scarpinatul poate aduce o ameliorare pe moment, dar in realitate agraveaza aceasta afectiune. Din aceasta cauza este important sa calmati mancarimea. Trebuie sa urmati cativa pasi esentiali: 

  • Spalati-va fata cu un produs de curatare imbogatit cu lipide, cu efect anti-iritatii

  • Aplicati in fiecare zi pe piele un produs emolient: acesta va ajuta la refacerea filmului hidrolipidic, refacand protectia pielii si limitand patrunderea factorilor iritanti.

Tratamentele spa pot fi folosite pentru calmarea mancarimii, purificarea pielii si prevenirea infectiilor secundare.

Nu ezitati sa cereti ajutorul medicului dermatolog, scopul acestuia este sa va ajute!

loading : 0,296 sec