Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Cu ce tip de acnee adolescentina va intalniti?

Nu toti adolescentii au acelasi tip de acnee.

Adolescentii pot sa sufere de cosuri ocazionale sau de cosuri multe si foarte mari. Acest lucru le poate afecta increderea, mai ales in contextul in care acneea netratata poate aparea pentru multi ani. Deseori pacientii nostri mai tineri isi trateaza "gresit" cosurile si acest lucru duce la cicatrici. Intensitatea variaza in functie de perioada anului. Totul este mai intens toamna.

Ce tratamente recomandati?

Le explic pacientilor mei ce este acneea, pentru a putea intelege pentru ce sunt tratamentele

si intotdeauna subliniez nevoia de a monitoriza permanent totul. Le prescriu produse locale pentru reducerea formarii de puncte negre (adapalene) si pentru a actiona impotriva microbilor responsabili pentru inflamarea cosurilor (benzoyl peroxide). Tratamentele orale sunt deseori necesare. In cazul unei forme de acnee foarte intense si rezistente le sugerez un tratament cu isotretinoin.

Ce tipuri de proceduri se fac la clinica dvs?

Acneea poate fi de tip "retentional"

cand porii glandelor sebacee sunt blocati de multe comedoane ( puncte negre) si de catre microchisturi. Pielea trebuie sa treaca printr-un proces de curatare dermatologica. Prin crearea unor micro leziuni se extrag punctele negre si microchisturile fara dureri. Aceasta procedura duce la cresterea efectelor tratamentului.

loading : 0,296 sec