Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Symptoms

Simptomele

V_1 9 Focus on facial sebaceous scaly patches_illu 1
Scuamele seboreice (sau dermatita seboreica) sunt o forma obisnuita a dermatitei cronice. Pe fata, dermatita seboreica se manifesta prin zone rosii acoperite de coji mici si grase, mai ales in zona unde pielea este mai bogata in sebum, cum ar fi zona nazala, sprancene sau chiar pe frunte si linia scalpului. Aceste simptome pot fi de asemeni insotite de matreata. Dermatita seboreica afecteaza mai ales barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani. Poate aparea si la copii, la 2 saptamani de la nastere.

Origins

Cauzele sunt inca putin intelese.

Cauza reala a scuamelor seboreice este putin cunoscuta. Se pare, totusi, ca o forma de ciperca prezenta in mod natural pe piele, numita Malassezia, este responsabila. Prezenta unei cantitati mari de sebum in anumite arii ale pielii ajuta la dezvoltarea lor. Aceste afectiuni devin mai grave atunci cand sistemul imunitar este slabit.

Treatments

Prevenirea dezvoltarii dermatitei seboreice

Scuamele seboreice reprezinta o conditie cronica, dar exista tratamente eficiente. Cu toate acestea, ca sa le aflam , este important sa consultam un medic dermatolog. Doar el poate sa prescrie un tratament adecvat. Aceste tratamente constau mai ales in antifungice locale si dermocorticosteriozi. Este bine sa le combinam cu dermato-cosmetice ce se aplica zilnic pentru a creste eficacitatea tratamentului. De exemplu, prin spalarea fetei cu un produs delicat si folosirea unei creme de zi adecvate.

Consulta un dermatolog. Ei te pot ajuta sa tratatezi problemele pielii.

loading : 0,296 sec