Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Context

Julie, de cand ai pielea sensibila?

Cred ca am avut intotdeauna aceasta problema. Imi amintesc cu exactitate primele creme pe care le foloseam cand eram adolescenta: pielea mea se inrosea si aveam un sentiment de strangere … In principiu, pielea mea nu tolera nimic!

Simptome

Ai observat schimbari de-a lungul timpului?

In timp, situatia nu s-a imbunatatit. Chiar dimpotriva! Am inceput sa ma confrunt cu mancarimi ale tenului. In timpul iernii, pielea mea era mai sensibila din cauza frigului, si reactiona atunci cand aplicam crema hidratanta. Era foarte neplacut si nu prea stiam ce trebuie sa fac, pentru ca, in ciuda numeroaselor mele incercari, nu am gasit un produs care sa-mi calmeze tenul. De acest motiv am decis anul trecut sa consult un dermatolog.

Soluția

Ce ti-a recomandat?

Dupa ce mi-a pus foarte multe intrebari si mi-a examinat pielea, am descoperit de unde provenea sensibilitatea: factori externi si stres. Pentru a-mi proteja pielea, mi-a prescris o crema pentru ten sensibil care contine apa termala, care hidrateaza si calmeaza in acelasi timp. Roseata, disconfortul la caldura si senzatia de piele care tine au disparut. Acum, stiu in sfarsit cum sa am grija de pielea mea sensibila. Si pielea mea merita asta!

loading : 0,374 sec