Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Cum se manifesta pielea uscata in randul pacientilor dvs?

Pielea uscata este o problema care afecteaza permanent anumiti oameni

pe fatabrate si picioare, mai ales pe maini si uneori intregul corp. Pielea uscata poate fi genetica (ihtioza) sau legata de anumite patologii ( eczema, psoriazis, diabet, afectiuni tiroidiene etc). Tipurile de piele uscata au tendinta de deveni mai uscate in sezonul rece.

Mai exact, ce se intampla in timpul sezonului rece?

Odata cu scaderea nivelului de umiditate, pielea reactioneaza prin eliberarea componentelor hidratante, acest lucru ducand la o uscare accentuata a acesteia.

Vantul, temperaturile reci, hainele grele, precum si razele UV din zonele muntoase intensifica nivelul de uscaciune al pielii. Senzatiile de piele stransa, intinsa sunt mai dese si se adauga disconfortului zilnic al pielii. De aceea este esential sa aplicati produse hidratante pe piele de cateva ori pe zi, mai ales pe fata si pe buze.

Ce recomandati pentru tratarea pielii uscate?

Recomand aplicarea unui tratament nutritiv intens de doua ori pe zi,

care sa contina atat ingrediente de hidratare, cat si lipide, pentru a preveni pierderea apei la nivelul epidermei. De asemenea recomand uleiuri de baie sau direct pe piele dupa spalare. Imi sfatuiesc pacientii sa nu mai foloseasca produse spumante sau alte produse care irita pielea si sa micsoreze numarul de dusuri sau bai facute zilnic. Si sa aplice sistematic produse emoliente si hidratante pe piele.

loading : 0,281 sec