Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Context

Ai avut dintotdeauna pielea uscata?

Da, cand eram tanara aveam pielea uscata si o simteam extrem de stransa si inconfortabila. Si era si mai rau in timpul verii. Obisnuiam sa petrec cateva saptamani la mare impreuna cu familia in casa bunicii. Soarele si apa sarata imi uscau complet pielea. Pur si simplu absorbea toata lotiunea de protectie si lotiunea dupa plaja. Asta se intampla si astazi!

Simptome

Iti simti pielea stransa si cu mancarimi... Cum ai descrie aceasta senzatie?

Simt ca si cum pielea imi este intinsa pe tot corpul. O simt intinsa si cu intepaturi. Incepe sa am mancarimi dupa cateva zile in care nu aplic crema hidratanta. Devine extrem de inconfortabila, mai ales pe picioare si antebrate. Si nu pot sa descriu cum imi simt mainile iarna. Devin atat de uscate, incat par ridate.

Soluția

Te ajuta cremele hidratante?

Da! Sunt esentiale! Trebuie sa aplic crema pe picioare dupa ce fac un dus, zilnic. Cand ma trezesc tarziu dimineata sau nu am timp sa aplic crema, simt imediat cum ma inteapa si ma mananca. Mai ales iarna, cand aerul rece imi trece prin pantaloni. Pentru mine o piele confortabila este acelasi lucru cu o viata confortabila. Asa ca intotdeauna imi rasfat pielea cu o crema hidratanta!

loading : 0,312 sec