Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

  • In mod instantaneu, razele soarelui  incalzesc pielea, conducand la iritatii, roseata si disconfort.
  • Razele UVA si UVB declanseaza stresul oxidativ, conducand la micro-inflamatie. Acest lucru poate cauza dilatarea vaselor de sange si a terminatiilor nervoase, transmitand rapid semnale de durere.
  • Soarele usuca straturile superficiale ale pielii, deteriorand filmul protector al pielii si expunandu-l la agresori externi.
  • Radiatiile UV actioneaza, de asemenea, ca un agent pro-oxidant in asociere cu particule poluante, inrautatind stresul oxidativ si iritatiile pielii.
  • Pe termen lung, radiatiile UVA cu cea mai mare lungime de unda, care sunt prezente indiferent de vremea de afara, accentueaza sensibilitatea pielii si determina un aspect cenusiu al pielii.

Concluzia? Protectia solara este esentiala nu doar pentru plaja.

Expunerea zilnica la soare este cel mai important agent de stres pentru pielea sensibila, care influenteaza confortul si uniformitatea pielii.

Alege filtrul de protectie potrivit: Care sunt cele mai bune creme de protectie solara pentru pielea sensibila?

In primul rand, asigura-te ca produsele de protectie solara au o textura luminoasa, usor de intins pentru a evita frecarea excesiva. Apoi, verifica daca au o protectie ridicata, cu SPF 30-50, plus protectie impotriva radiatiilor UVA cu lungime de unda mare. Multe dintre ingredientele cremelor de protectie solara sunt cunoscute a fi iritante, mai ales PABA si oxibenzona, asa ca asigura-te ca produsul pe care il alegi a fost testat pe pielea sensibila si alergica la soare. Majoritatea formulelor inovative de pe piata contin antioxidanti ca baicalina.

Nu obisnuiesti sa folosesti zilnic produse de protectie solara? Fondurile de ten pentru pielea sensibila sunt, de asemenea, o alternativa buna. Cele mai multe au un factor de protectie rezonabil, iar pigmentii lor formeaza un strat natural protector impotriva soarelui.

loading : 0,343 sec