Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Context

Marie-Christine, care este relatia ta cu soarele?

Sunt destul de norocoasa sa locuiesc langa mare. Intotdeauna am considerat ca soarele este benefic pentru sanatate si starea mea de bine… Chiar si dupa nasterea copiilor, schimbarea locuintei a iesit din discutie. Ii duceam pe plaja de cand erau foarte mici. Totusi, pentru ca pielea lor este sensibila, am avut intotdeauna grija ca ei sa nu se arda.

Simptome

Si cum ii protejezi?

Pentru a evita orice risc, folosesc creme de protectie solara cu FPS 50 si incerc sa am o gandire cat mai sanatoasa. Asa ca, pentru inceput, nu ii las in soare in cele mai calduroase momente ale zilei. Apoi, ii protejez cu palarii din bumbac si tricou. Insa nu uit sa le aplic creme de protectie solara in mod regulat (de 3 ori pe zi). Dar preocuparea mea cea mai mare e atunci cand se joaca pe plaja, deoarece Simon si Jonathan iubesc sa se joace in apa, de aceea m-am simtit intotdeauna obligata sa ii dau cu crema la fiecare 10 minute, ceea ce mi-a facut dupa-amiezele mai dificile.

Soluția

Intentionezi sa mentii acest ritual?

Da, inca intentionez sa ii protejez mai mult ca niciodata, doar ca sunt nevoita sa cumpar cate o crema la doua zile! Asa ca, datorita recomandarii farmacistului, voi folosi lotiune de soare rezistenta la apa.


loading : 0,312 sec