#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Ai grija de pielea ta dupa expunerea la soare

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_article-caring-after-sun.jpg

Pe timpul verii, pielea este expusa la conditii dificile. Soare, nisip, vant, apa sarata...toti acesti factori pot afecta si irita pielea. Solutii de regenerare: aplicati un produs de ingrijire a pielii cu efect de regenerare.

Pentru rehidratare la finalul zilei

Pentru protejarea filmului hidrolipidic si a barierei de protectie a epidermului, aplicarea produsului de ingrijire a pielii dupa expunerea la soare este o rutina esentiala pe timpul verii. Imbogatit cu agenti de umplere lipidica, gelul delicat cu efect de regenerare Posthelios Gel ajuta filmul hidrolipidic sa se auto-regenereze. Aplicati seara pe toate zonele expuse, dupa dus. Pielea va fi hranita si hidratata, supla si moale.

Pentru alinarea rosetei

Desi cunoastem cu totii importanta unei protectii eficiente contra eritemului solar, cunoscut drept arsura solara, pielea este uneori rosie si fierbinte dupa o zi de plaja. Pentru calmarea acestei reactii, Posthelios este imbogatit cu agenti de calmanti ce asigura confortul imediat.

Alegeti protectia adecvata

Cu ajutorul gamei Anthelios, beneficiati de factori de protectie foarte ridicati in texturi adecvate pentru toate tipurile de piele si toate conditiile de expunere.

Pentru prelungirea bronzului la intoarcerea acasa

In final, nu uitati ca protectia solara nu impiedica bronzarea. Din contra, ajuta la obtinerea unei straluciri uniforme si a unui bronz mai natural si indelungat. Prin utilizarea zilnica a unui produs de ingrijire dupa expunerea la soare precum Posthelios, timp de cateva saptamani dupa vacanta, veti reusi sa mentineti o stalucire sanatoasa.

Beneficiile apei termale La Roche-Posay

Pentru a calma iritatiile solare, apa termala La Roche-Posay reprezinta, de asemenea, o solutie ideala. Combinatia sa unica de minerale si microelemente ii confera proprietati antioxiante si hidratante naturale.

Posthelios Gel reparator pentru după-plajă packshot from Anthelios, by La Roche-PosayDescopera mai multe despre
Posthelios
  • Facebook
  • Pin