#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Protectie solara fara compromisuri special formulata pentru bebelusi

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_article-babies-protection.jpg

Dermatologii si pediatrii spun clar: copiii cu varste sub trei ani nu trebuie expusi deloc direct la soare. Pielea bebelusilor este mult mai sensibila la soare si la razele UVA si UVB comparativ cu a adultilor. Bebelusii au nevoie mai ales de o protectie foarte ridicata, insa delicata cu pielea lor sensibila.

Protejati-va copilul contra soarelui.

Expunerea directa la soare nu este incurajata deloc de pediatrii si dermatologi; acestea fiind spuse, este la fel de important sa protejati copiii in cazul unei expuneri indirecte la soare.

Statistica:

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\i_anthelios_protection_picto.gif

Intre 50 si 80% din afectiunile legate de UV au loc in copilarie si adolescenta*.
Prin urmare, este esential sa invatam copiii, inclusiv pe cei mai mici, despre bunele practici in materie de protectie solara.

* Robinson JK et al. Protectia solara pe timpul verii folosita de adulti pentru copiii lor J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: protectie cu grad ridicat creata pentru bebelusi, in cazurile de expunere indirecta la soare.

O incercare de produs originala, noua formula de Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ (factor de protectie solara 50+) a fost conceputa minimalist, pentru a respecta pielea delicata a bebelusilor, asigurand in acelasi timp o protectie ridicata anti UVA si UVB, fara a face compromisuri de toleranta, folosind ingredientele exacte, selectate cu atentie pentru a oferi protectia necesara.


Beneficiind de SPF 50+ si protectie foarte ridicata UVA, de doua ori mai mare decat este prevazut in standardele europene ce definesc protectia solara de grad foarte ridicat, Anthelios Dermo-Pediatrics a fost creat anume pentru a respecta nevoile pielii bebelusilor cu varste peste 6 luni, in eventualitatea in care sunt expusi indirect la soare. Imbogatita cu unt de shea de origine naturala, textura hidratanta tip "cocon" protejeaza si intareste bariera pielii bebelusilor. Se aplica o data pe zi pe partile "neacoperite" ale pielii, atunci cand desfasoara activitati in aer liber.


Anthelios Dermo-Pediatrics lasa o urma delicata de culoare alba pe pielea bebelusilor pentru a le ajuta pe mame sa repereze rapid zonele neprotejate.


Testat sub control pediatric si dermatologic.
Testat pe piele atopica la bebelusi.

  • Facebook
  • Pin