#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Copiii cu varste sub trei ani nu vor fi expusi direct la soare.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_article_3-experts.jpg

In copilarie pielea este cea mai receptiva la razele ultraviolete ale soarelui. "Capitalul solar" se consuma rapid in copilarie. Arsurile solare la copii vor fi evitate in mod obligatoriu. Consultati dermatologul pentru a minimiza riscurile.

Din punctul dumneavoastra de vedere, sunt parintii suficient de atenti in ceea ce priveste pericolul reprezentat de soare?

La ora actuala, exista informatii extinse in mass-media cu privire la soare, iar constientizarea prezinta un grad tot mai ridicat.

Cu toate acestea, la finalul verii, observ adesea urme de arsuri solare pe fata si umerii copiilor. Acesta nu este intotdeauna rezultatul unei expuneri irationale la plaja, ci mai degraba consecinta expunerii in timpul practicarii unor sporturi (ciclism, tenis), o situatie in care parintii sunt de obicei mai putin atenti.

Ce informatii le oferiti parintilor cu privire la protectia solara?

Le explic ca pielea copilului este extrem de vulnerabila la soare.

Cu cat fototipul este mai deschis (roscat si blond), cu atat mai mare este pericolul. Prin urmare, protectia trebuie sa fie la fel vara, fie ca cerul este putin innorat, fie ca acesti copii se afla in miscare. Momentele in care soarele straluceste sus pe cer sunt si mai periculoase. in perioada de maturitate copiii vor suferi consecintele unei expuneri neprotejate.

Ce sfaturi le puteti acorda?

Copiii cu varste sub trei ani nu vor fi expusi direct la soare.

Recomandam ochelari de soare anti-UV, palarii cu boruri largi, tricouri si lotiune cu factor ridicat de protectie pentru pielea expusa. Acest produs va fi eficient contra razelor UVA si UVB daca este aplicat in cantitate suficienta o data la doua ore. Copiii vor fi hidratati cu lichide frecvent daca vremea este foarte calduroasa. Evitati sa va expuneti la soare in intervalul orar 12 - 16.

  • Facebook
  • Pin