#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

La Roche-Posay se dedica prevenirii cancerului de piele

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images\v_skinchecker-preventing_curing.jpg

Pentru Laboratoarele La Roche-Posay prevenirea cancerului de piele a devenit o prioritate. In calitate de partener preferat de dermatologii din intreaga lume, ne aflam intr-o pozitie mai solida decat oricand de a contribui la promovarea preventiei si detectarii cancerului de piele in faza incipienta.

La Roche-Posay continua lupta contra cancerului de piele

Fiind un factor-cheie in prevenirea cancerului de piele, La Roche-Posay organizeaza Zilele Protectiei Solare (www.protectiasolara.ro) dedicate preventiei si controlului alunitelor, alaturi de medici dermatologi din intreaga tara. La nivel european, alaturi de Grupul Euromelanoma, La Roche-Posay a contribuit la organizarea unor zile de testare gratuita in Europa timp de zece ani, avand ocazia de a educa participantii cu privire la riscurile de cancer de piele si de prevenire. Dermatologii s-au oferit voluntari pentru a examina alunitele, pentru a atrage atentia participantilor in legatura cu riscurile expunerii excesive la raze UVA si UVB si pentru a explica obiceiurile sanatoase de protectie solara. Pentru a ajunge in atentia cat mai multor persoane, aceste actiuni sunt prezente si in farmacii. Aceste evenimente gratuite de testare sunt tinute si in America de Nord si America latina. in total, peste 30 de tari sunt implicate in promovarea importantei prevenirii luptei contra cancerului de piele la nivel national.

Pentru sprijin zilnic, La Roche-Posay a creat www.laroche-posay.ro/saveyourskin o platforma online educativa si prietenoasa pentru cei care doresc sa se documenteze despre cancerul de piele, sa-si evalueze nivelul de risc si sa-si verifice alunitele personale, dar si pe ale celor dragi.

Sprijinirea dermatologilor la nivel mondial

La Roche-Posay sprijina, de asemenea, medicii dermatologi asigurandu-le acces la instrumente si resurse pentru a creste experienta profesionistilor in materie de sanatate si de testare a leziunilor pielii, prin programe de formare in materie de dermoscopie, in colaborare cu Societatea Internationala de Dermoscopie. Pentru a asigura o prezenta extinsa, sesiunile ilustrate si comentate de instruire, dar si filmuletele pot fi accesate de pe platforma "UV-Damage.org", un site creat de La Roche-Posay special pentru profesionistii din domeniul sanatatii.

Anthelios: protejarea inseamna preventie

Expunerea la raze UV a alunitelor influenteaza dezvoltarea unor leziuni ce pot deveni cancerigene. Intre 50 si 70% din cancerele de piele sunt cauzate de fapt de expunerea excesiva la soare si raze UVA si UVB 1.

Pentru a va feri de soare, exista mai multe obiceiuri pe care le puteti adopta: evitati sa va expuneti la soare in intervalul orar 12 - 16, aplicati regulat lotiune solara cu factor mare de protectie, purtati ochelari de soare, palarie si tricou atunci cand mergeti la plaja.

Pentru a oferi protectie sporita impotriva radiatiilor UVA si UVB, La Roche-Posay a formulat gama de protectie solara cu toleranta creascuta care asigura confort, dar si protectie pentru pielea foarte sensibila. Fiind un factor major de fotoprotectie, se bazeaza pe documentatie clinica de neegalat, si anume 21 de studii, dintre care 19 sunt realizate in vivo pe afectiuni cauzate de expunerea la soare. Anthelios este recomandat de 25.000 de dermatologi la nivel mondial, fiind marca Nr.1 in protectia solara.

Exista protectie solara speciala pentru copii?

Avand in vedere ca 80% din leziunile pielii cauzate de soare au loc inainte de 18 ani, La Roche-Posay a dezvoltat Anthelios Dermo-Pediatrics, un produs special creat pentru protejarea pielii copiilor.

1 La Ligue Contre le Cancer, 22/05/2014

  • Facebook
  • Pin