#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Adulti si copii: suntem toti egali sub soare?

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_adults_children.jpg

Pielea copiilor este mai sensibila decat cea a adultilor, prin urmare copiii sunt cel mai vulnerabili la raze UV. Care este cea mai buna metoda de protectie?

Anthelios Dermo-Pediatrics: special pentru copii

Ogama de produse de protectie solara pentru pielea sensibila a copiilor, Anthelios Dermo-Pediatrics ofera patru formate, inclusiv varianta pentru bebelusi, de la 6 luni, de 50ml, format de buzunar, pentru expunerea indirecta la soare, usor de purtat in geanta pentru activitati in aer liber. Aceasta formula este foarte rezistenta la apa, inodora, fara parabeni, fiind testata dermatologic pe pielea sensibila, chiar si atopica, a bebelusilor. Textura sa delicata este simplu de aplicat si ofera un factor de protectie ridicat fara a compromite toleranta in timp.

Preventia incepe la varste fragede

Ajutati-va copiii sa inteleaga riscurile expunerii la soarele si sa se protejeze singuri. Folositi "aventurile lui Helios si Helia la plaja!" pentru a va invata copiii cu varste foarte fragede despre cele patru reguli de aur legate de protectia solara.

Educatia in protectia solara: sfaturi pentru o piele foarte bine protejata

Este vital sa ne invatam copiii despre pericolele expunerii la soare. De exemplu, ii putem invata:

 • sa evite soarele la orele pranzului
  Intre orele 12 si 16 razele ultraviolete sunt cele mai periculoase. Ajutati-va copiii sa interpreteze propria umbra: atunci cand umbra este mai mica decat corpul, este momentul sa evite soarele.
 • sa ia masuri de precautie in toate situatiile
  Copiii nu sunt expusi la raze intense numai la plaja, ci si in parc sau cand fac activitati in aer liber: este necesar sa foloseasca intotdeauna protectie maxima.
 • sa aplice frecvent protectia solara
  Un factor ridicat de protectie nu asigura protectie nelimitata. Pentru a mentine o protectie eficienta, aceasta va fi aplicata in strat generos o data la doua ore si dupa innotat.

Hainele: cea mai buna protectie

Atunci cand merg in vacanta, o treime din copii petrec in medie 15 ore pe saptamana in costum de baie: este mult prea mult! Palariile, ochelarii de soare si hainele opace sunt cea mai buna sursa de aparare impotriva razelor UV.

 • Facebook
 • Pin