#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Anthelios de la La Roche-Posay: protectie foarte ridicata potrivita pielii sensibile

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_anthelios_protection.jpg

Lucrand indeaproape cu dermatologii din intreaga lume in domeniul cercetarii inovatoare, La Roche-Posay continua sa imbunatateasca gama ANTHELIOS XL pentru a oferi produse de ingrijire solara care combina protectia foarte ridicata, respectul pentru pielea sensibila si confortul la aplicare.

Anthelios: timp de aproape 30 ani, La Roche-Posay a dezvoltat produse de ingrijire cu protectie solara dedicate pielii sensibile.

In ultimii 30 ani, La Roche-Posay a continuat sa inoveze si sa imbunatateasca formulele din gama Anthelios, avand ca obiectiv principal: oferirea protectiei solare optime pentru pielea sensibila pentru a o proteja de efectele nocive ireversibile (imbatranire cutanata, intoleranta la soare, boli foto-induse, etc.)

Anthelios este prima marca ce benficiaza de sisteme exclusive de filtrare: Mexoryl SX™ in 1992 si Mexoryl XL™ in 1998. Mereu inovatoare, gama Anthelios este un pionier in oferirea protectiei eficiente impotriva razelor UVA si UVB, fara a compromite toleranta.

Statistica:

24 de studii clinice care demonstreaza eficienta de protectie a produselor Anthelios impotriva bolilor generate de soare.

Texturi unice pentru protejarea pielii pe toata durata anului

Desi protectia impotriva razelor UV este esentiala pe tot timpul anului, nevoile de protectie solara variaza in functie de anotimp, expunere si tipul pielii. Anthelios este disponibil in mai multe variante, texturi si factori de protectie pentru a satisface nevoi diverse. Anthelios ofera solutii de protectie solara pentru intreaga familie: adulti, copii si bebelusi. Acestea prezinta SPF50+ si SPF30, fiind create asadar pentru fiecare tip de piele si tip de expunere.

  • Facebook
  • Pin