#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Protejati-va zilnic

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_every_day.jpg

Protectia solara este esentiala pe tot parcursul anului pentru a va mentine pielea sanatoasa, cu aspect placut. Este necesar insa sa alegeti un factor de protectie potrivit...

Razele UV: un pericol pe toata perioada anului

Contrar parerilor obisnuite, nu ar trebui sa va protejati pielea impotriva razelor solare numai atunci cand va aflati in vacanta la mare sau la munte. Pe tot timpul anului, pielea este expusa la raze UVA si UVB, precum si la efectele nocive ale acestora. Razele UVA si UVB reactioneaza diferit pe piele:

  • Razele UVB patrund in straturile superficiale ale epidermului, fiind principalele responsabile pentru bronz, dar si pentru arsuri, si mai important, pentru cancer.
  • Razele UVA nu sunt sau sunt foarte putin absorbite de nori sau sticla. Acestea patrund mai adanc in piele si ating dermul. Printre acestea se regasesc razele UVA lungi. Reprezentand cele mai comune raze UVA si fiind prezente tot anul, chiar in conditii de cer innorat, acestea patrund in derm si cauzeaza daune ireversibile pentru piele.

Extrem sau moderat: care este nivelul expunerii dumneavoastra?

Depinde in principal de intensitatea soarelui, durata petrecuta la soare si fototip:

  • expunerea extrema sau indelungata, denumita "expunere zenitala", deoarece este generata de soare la zenit, are loc preponderent in concediile la mare sau schi. Alte tipuri de activitati (pranz in aer liber, sporturi in aer liber, plimbari etc.) pot cauza de asemenea expunere involuntara.
  • expunerea zilnica corespunde duratei petrecute in fiecare zi afara sau in interior, chiar si in spatele unei ferestre.

Trebuie sa purtam protectie solara in permanenta?

Solutii pentru protectia zilnica

Pentru o protectie zilnica impotriva razelor UVA si UVB, gama Anthelios creata de La Roche-Posay ofera o varietate de texturi pentru fiecare tip de piele, pentru a incuraja aplicarea mai frecventa.

The new Aquagel SPF 30 ultra-light formula combines:

  • High UVA protection, even from long UVA rays for skin that's well protected all year round.
  • A smooth, moisturizing fresh gel texture, ideal for daily use.
  • A non-greasy and invisible finish.

Utilizarea protectiei solare pe tot timpul anului previne riscurile asociate cu soarele pe termen lung, inclusiv imbatranirea prematura a pielii, tulburarile de pigmentare (pete de pigmentare, cloasma etc) si cancer de piele.

  • Facebook
  • Pin