#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Razele UVA lungi: un pericol omniprezent si invizibil

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_invisible_danger.jpg

Pe tot timpul anului, fara sa ne dam seama, suntem expusi constant la raze UVA, numita expunere pasiva. Aceste raze de soare pot patrunde prin nori, sticla si chiar epiderm, ajungand pana in derm.

Care sunt efectele razelor lungi UVA?

Cu cat sunt mai lungi razele UVA, cu atat penetreaza mai mult pielea. Cateodata acestea produc afectiuni ireversibile ale pielii:

  • Pigmentarea si tulburarile de culoare, precum cloasma de sarcina, petele negre si tenul tern.
  • Alergii solare si intolerante: Asemenea tuturor razelor UV, razele UVA lungi pot declansa aparitia rosetei, petelor si a mancarimilor.
  • Foto-imbatranirea sau imbatranirea prematura: reducerea elasticitatii pielii si a fermitatii, care favorizeaza aparitia ridurilor.

Statistica:

Razele UV iradiaza suprafata pamantului zilnic: 95% sunt raze UVA si 5% sunt raze UVB. Dintre acestea, razele UVA lungi reprezinta 75% din radiatiile totale. Pentru o protectie optima, protectia solara trebuie sa poarte logo-ul aferent pe ambalaj si sa respecte recomandarile UE specifice in acest sens.

Anthelios XL asigura protectie foarte ridicata

Timp de aproape 30 de ani, La Roche-Posay a dezvoltat o gama de protectie solara dedicata tuturor tipurilor de piele sensibila, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Contand pe protectia solara eficienta impotriva razelor UVA si UVB, gama Anthelios ofera protectie de pana la 2 ori mai stricta fata de standardele europene. Anthelios Fluid Ultra-Lejer 50+ a reusit performanta de a asigura protectie UVB foarte ridicata si protectie UVA chiar mai mare decat in formula anterioara (PPD 42, cu patru puncte mai mare), protejand pielea chiar si impotriva razelor UVA lungi. Este vorba despre o textura lichida ultra-lejera, invizibila pe piele.

La Roche-Posay este marca Numarul 1 recomandata de medicii dermatologi din Romania*.

*dintre produsele dermatocosmetice. Studiu IMS Health, 2015

Timp de 30 ani, La Roche-Posay a lucrat cu dermatologi din intreaga lume pentru a imbunatati vietile persoanelor cu piele sensibila.

O gama recomandata de experti

Disponibila in diferite variante de textura (ulei, lapte, gel sau spray), Anthelios ofera o gama larga de produse ce combina confortul si protectia, fara a compromite toleranta in conditii de utilizare frecventa. Anthelios respecta nevoile si cerintele specifice ale fiecarui tip de piele, produsele fiind disponibile cu diferiti factori de protectie (protectie ridicata SPF 30 si foarte ridicata, SPF 50+). Combinatia dintre protectia ridicata contra UVA si UVB va protejeaza impotriva efectelor neplacute imediate precum arsurile, dar si pe termen lung, cum ar fi foto-imbatranirea.

Anthelios XL SPF 50+ Fluid ULTRA-LEJER packshot from Anthelios, by La Roche-PosayDescopera mai multe despre
Anthelios Fluid Ultra-Lejer 50+
  • Facebook
  • Pin