#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Expunerea la soare: siguranta maxima pentru toti

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images\v_skinchecker-preventing_curing.jpg

Este o realitate ca nu suntem toti egali cand vine vorba de soare: unele tipuri de piele prezinta o toleranta mai mare decat altele. In schimb, indiferent de fototip, o protectie adecvata te poate scuti de mult disconfort.

Protectie foarte ridicata UVA-UVB

Pentru o protectie zilnica foarte ridicata, La Roche-Posay recomanda persoanelor cu piele sensibila sau alergie la soare sa foloseasca un produs care asigura un nivel foarte ridicata de protectie contra razelor UVA si UVB.

UVB de la Burn (Arsura)

Razele UVB sunt cele care cauzeaza arsurile solare. Tipurile de piele deschise la culoare sunt cele mai afectate. Acestea reactioneaza mai mult la razele UVB, prin urmare este necesar un factor de protectie foarte ridicat precum SPF 50+ ori de cate ori exista expunere. Pe de alta parte, tipurile de piele mai inchisa sunt protejate mai bine in mod natural si pot folosi un factor de protectie SPF 30 in conditii de soare moderat.

Factorul de protectie al unui produs se refera la durata protectiei: cu cat este mai mare SPF-ul, cu atat mai mult va dura protectia. Un factor 50 sau mai mare confera protectie corespunzatoare echivalenta cu SPF 30, insa va dura mai mult. Nu uitati ca protectia solara nu previne bronzarea. E mai dificil sa obtinem un bronz atunci cand folosim protectie solara, dar aceasta va dura mai mult.

Patru reguli de aur

  • Evitati sa va expuneti la soare intre orele 12 si 16. In acest interval, razele ultraviolete sunt cele mai periculoase.
  • Tineti copiii la umbra. Din motive de siguranta, copiii sub varsta de 3 ani nu trebuie expusi deloc.
  • Acoperiti-va. Vestimentatia opaca se recomanda atunci cand este posibil, alaturi de palarii cu boruri largi si ochelari de soare cu filtru de protectie.
  • Aplicati constant protectia solara o data la doua ore, chiar daca este rezistenta la apa. Nu uitati sa o aplicati in cantitate suficienta pe ceafa, urechi si talpi.

UVA de la Age (Varsta)

Pe tot timpul anului, indiferent de locatie sau anotimp, razele UVA ne insotesc pretutindeni. Acestea includ si raze UVA lungi: sunt cele mai comune si sunt prezente tot anul, chiar in conditii de cer innorat; acestea patrund in derm si cauzeaza daune ireversibile pentru piele. Acestea sunt responsabile pentru foto-imbatranire. Indiferent de fototip, chiar daca sensibilitatea la raze UV poate fi diferita, acest risc ramane. Iata de ce se recomanda utilizarea unei protectii zilnice cu un factor suficient de protectie.

Gama Anthelios, ofera o varietate de texturi pentru fiecare tip de piele si pentru fiecare conditie de expunere, avand o protectie optima pentru toate cele 17 produse, in care raportul anti-UVB (SPF) si anti-UVA (PPD) este chiar mai strict decat recomandarea Comisia Europeana.

Ce reprezinta clasificarea factorului de protectie impotriva razelor ultraviolete?

  • Facebook
  • Pin