#SaveYourSkin #SkinChecker

Protectie sporita pentru tine si cei dragi tie!
Verifica, protejeaza si expune-te in siguranta la soare

Descarca
metoda ABCDE

Protejarea eficienta a zonelor sensibile

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_protect_effectively.jpg

Pielea noastra este mai sensibila in mod natural in anumite parti ale corpului. Conturul ochilor, urechile, buzele...anumite zone sunt mai sensibile decat altele la efectele soarelui. Mai exista si situatia in care anumite zone sunt afectate in mod constant de eczema sau alte tipuri de reactii, precum herpesul.

Deschideti ochii si protejati-va

Pielea nu este singurul organ care reactioneaza la razele UV. Ochii si pleoapele sunt zone extrem de delicate. Pentru a preveni afectarea retinei, purtarea ochelarilor de soare conform standardelor CE este la fel de vitala ca si utilizarea protectiei solare. Exista patru tipuri diferite de lentile: numai categoriile 3 si 4 sunt adecvate pentru lumina puternica, asemenea celei de la plaja sau la munte.

Pielea sensibila are nevoie de ingrijire speciala

Pielea predispusa la atopie reactioneaza mai puternic decat alte tipuri la factori de mediu cum ar fi frigul, caldura, razele UV si poluarea. Acest tip de piele este deja ultra-fragil, fiind mult mai sensibil la riscurile pe termen scurt si lung ale expunerii la soare.

Aplicarea lotiunii potrivite poate contribui la prevenirea unui disconfort cert.
Pionier in protectia solara, La Roche-Posay creeaza produse de ingrijire imbogatite cu apa termala cu proprietati antioxidante si hidratante, disponibile in diferite texturi, pentru orice tip de expunere si piele, inclusiv pentru pielea sensibila. ANTHELIOS XL Fluid Ultra-Lejer 50+ este ideal pentru orice tip de piele, oferind o protectie foarte ridicata contra razelor UVA lungi, folosind o textura ultra-lejera. Pielea nu este incarcata deloc, fara efect gras.

Cum va protejati pielea de soare?

  • Facebook
  • Pin