APA MICELARA ULTRA
PENTRU PIELEA REACTIVA

pH fiziologic. Eficacitate ridicata de demachiere. Agenti selectionati pentru toleranta optima. 


03337875528092
Vezi detalii produs
APA MICELARA ULTRA PENTRU PIELEA REACTIVA packshot from Demachiante, by La Roche-Posay

21 Testimoniale

5.021


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Cea mai buna apa micelara ”

Aveam probleme cu ochii atunci cand ma demachiam. De cand am cumparat aceasta apa micelara nu mai am nici o problema, nu mi se mai irita deloc zona ochilor si pielea este foarte hidratata! O recomand! Atasez si un review scris pe blogul meu: Apa micelara pentru pielea reactiva de la La Roche-Posay – Drawer Of Beauty https://drawerofbeauty.wordpress.com/2017/09/03/apa-micelara-pentru-pielea-reactiva-de-la-la-roche-posay/


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Imi place la nebunie ”

Demachiaza si curata tenul foarte bine, iar roseata fetei e diminuata atunci cand folosesc aceasta apa micelara. Este un produs de nota 10 :D


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Apa micelara Ultra ”

Folosesc produsele La Roche-Posay de 2 ani si imi plac foarte mult. In urma unui concurs am primit apa micelara Ultra si folosesc de 2-3 saptamani (Multumesc Debora!). Nu irita ochii, nu necesita clatire si cu 2 dischete demachiante se indeparteaza usor tot machiajul. Imi place mult faptul ca pielea nu se usuca, dar nici nu ramane grasa. Va recomand cu drag!


De
 

Age: 35-44 ani

5

“ Excelenta ”

Folosesc apa micelara de putin timp. Am descoperit rapid ca este eficienta pentru a ma demachia. Imi place mult faptul ca pielea nu se usuca, nu ramane grasa. Demachierea se face complet. Daca nu esti atenta, risti sa te usture ochii.


De
 

Age: 35-44 ani

5

“ Produse de nota 10 ”

Folosesc produsele de la La Roche Posay de ani buni. Fiecare produs nou m-a făcut curioasă și mi-am dorit să încerc toate noutățile. Noua apă micelară e minunată, curăță tenul în profunzime, lasă tenul curat, dar și hidratat și îngrijit.


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ apa micelara ultra ”

Pot spune ca produsul m-a ajutat sa ma demachiez cu succes in fiecare seara, indiferent de ora. Este eficient, indeparteaza usor machiajul ochilor si pe cel al fetei, daca discheta este putin lasata in acea zona;iar cel mai important aspect, pentru mine, este ca nu irita ochii si zona din jurul lor, cu care eu am avut probleme cu ceva timp in urma. Voi continua sa folosesc produsul pana il termin si il voi cumpara sigur daca efectul sau se mentine asupra zonei sensibile din jurul ochilor.

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele