Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR

Crema corectoare anti imperfectiuni, eficienta impotriva semnelor post acneice

Vezi detalii produs
Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

77 Testimoniale

5.077


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Aceasta crema mi-a salvat tenul și stima de sine ”

Am 29 de ani. De aproape 2 ani mă confrunt cu un ten acneic asociat cu piele uscată, pete post acneice, puncte negre și mai mult decât toate un disconfort emoțional teribil. Am folosit până acum o lună creme și soluții preparate în laboratoarele farmaciilor, recomandate de dermatologi. Nimic nu a avut rezultat. Am făcut ulterior consult ginecologic si analize hormonale. Mi s-au descoperit ovare polichistice despre care se susține că ar fi o cauză principală a tenului acneic la femeile adulte. Citind multe bloguri și urmărind multe tutoriale, am descoperit crema Effaclar Duo Uniformizator. Nu am ezitat să o cumpăr pentru că folosesc de mulți ani produsele La Roche Posey și știu că sunt cele mai bune. Această cremă mi-a redat stima de sine. Și bucuria unui ten curat, fără semne, fără vreo urmă, fără rășeață. Vi-o recomand din tot sufletul. Nu uitați să faceți și analize hormonale. Dacă ați trecut de mult de pubertate și vă confruntați cu acneea, nu ezitați să verificați dacă nu cumva e efectul unor ovare polichistice. Renunțați pentru totdeauna la cremele cosmetice din comerț. Aveți încredere în La Roche Posey. Mie mi-a salvat tenul de două oră. O dată mi-a vindecat rozaceea și acum acneea. Aveți grijă de tenul vostru și de sufletele voastre!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ 5* ”

Sunt foarte multumita de Effaclar Duo+ Uniformizator. Se comporta foarte bine pe piele, cu toate ca tenul meu e sensibil.


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Produsul meu salvator ”

De fiecare data când tenul meu nu arata precum mi-as dori, iar semnele lăsate de coșuri și petele roșii sunt vizibile, întind mana după Effaclar DUO și știu ca ma pot baza pe el ca sa uniformizeze nuanța tenului meu, fără sa fie vizibil ca am aplicat ceva pe piele. Sunt mulțumită, e un produs foarte reușit!


De
 

Age: 45-54 ani

5

“ Multumita ”

Desi am o piele sensibila, uniformizatorul Effaclar Duo a fost bine tolerat si am fost multumita de rezultate.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Perfect pentru tenul meu cu probleme ”

Effaclar Duo+ Uniformizator acopera cu succes semnele post-acneice tratandu-le totodata. Tenul meu este uniform, iar semnele lasate de acnee incep usor sa dispara.


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Effaclar pe fata mea! :) ”

Mi-a fost recomamdat recent de dna doctor dermatolog pentru a inlocui fondul de ten si pentru a-mi trata petele si cicatricile lasate de cosuri. De asemenea ma ajuta si in prevenirea si tratarea cosurilor si punctelor negre care au o stare avansata la mine de mai bine de 3 ani 😞 Sper sa dea rezultate frumoase. Sunt la inceput cu testarea unor mostre de la dna doctor. Din ce am observat: imi lasa fata mult mai catifelata (deoarece mi se uscase groaznic din cauza produselor folosite pentru acnee), nu mai simt fata incarcata si imi acoera o idee petele. Nu am avut reactii gen "iritatie" de la el avand in vedere ca am tenul extrem de sensibil, ceea ce e foarte important pentru mine. Momentam imi place pentru ca inlocuieste si fondul de ten. E 2in1. Doamne ajuta cu rabdare sa am rezultate frumoase.