Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR

Crema corectoare anti imperfectiuni, eficienta impotriva semnelor post acneice

Vezi detalii produs
Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

76 Testimoniale

5.076


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ 5* ”

Sunt foarte multumita de Effaclar Duo+ Uniformizator. Se comporta foarte bine pe piele, cu toate ca tenul meu e sensibil.


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Produsul meu salvator ”

De fiecare data când tenul meu nu arata precum mi-as dori, iar semnele lăsate de coșuri și petele roșii sunt vizibile, întind mana după Effaclar DUO și știu ca ma pot baza pe el ca sa uniformizeze nuanța tenului meu, fără sa fie vizibil ca am aplicat ceva pe piele. Sunt mulțumită, e un produs foarte reușit!


De
 

Age: 45-54 ani

5

“ Multumita ”

Desi am o piele sensibila, uniformizatorul Effaclar Duo a fost bine tolerat si am fost multumita de rezultate.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Perfect pentru tenul meu cu probleme ”

Effaclar Duo+ Uniformizator acopera cu succes semnele post-acneice tratandu-le totodata. Tenul meu este uniform, iar semnele lasate de acnee incep usor sa dispara.


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Effaclar pe fata mea! :) ”

Mi-a fost recomamdat recent de dna doctor dermatolog pentru a inlocui fondul de ten si pentru a-mi trata petele si cicatricile lasate de cosuri. De asemenea ma ajuta si in prevenirea si tratarea cosurilor si punctelor negre care au o stare avansata la mine de mai bine de 3 ani 😞 Sper sa dea rezultate frumoase. Sunt la inceput cu testarea unor mostre de la dna doctor. Din ce am observat: imi lasa fata mult mai catifelata (deoarece mi se uscase groaznic din cauza produselor folosite pentru acnee), nu mai simt fata incarcata si imi acoera o idee petele. Nu am avut reactii gen "iritatie" de la el avand in vedere ca am tenul extrem de sensibil, ceea ce e foarte important pentru mine. Momentam imi place pentru ca inlocuieste si fondul de ten. E 2in1. Doamne ajuta cu rabdare sa am rezultate frumoase.


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ MAGIC ”

Am 25 de ani si de doi ani sunt si mamica.Cum nu prea mai am timp de incercat zeci de creme,am inceput cu produsele La roche posay deoarece auzisem numai de bine despre ele,si nu imi pare rau deloc!De cand folosesc Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR tenul meu s-a transformat complet!Aveam foarte multe urme lasate de cosuri si pete din timpul sarcinii si acest produs s-a dovedit a fi cel mai bun pentru mine.Recomand cu incredere toate produsele La Roche Posay!