Serozinc

Soluție de Sulfat de Zinc

Vezi detalii produs
Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

50 Testimoniale

5.050


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Recomand ”

#serozinc Dupa cum am mai spus recomand cu siguranta acest produs.Eu am tenul foarte gras, cu imperfecțiuni si porii foarte evidenți si numai dupa i saptamana acesta si-a îndeplinit rolurile😍 Nu o sa mai lipsească din rutina mea de ingrijire


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Foarte bun ”

#Serozinc Il recomand, rezultatul se vede imediat.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ #Serozinc ”

Am aflat despre #Serozinc încă dinainte ca acest prost să fie disponibil în România și mi-am dorit foarte mult să îl încerc, deoarece era perfect pentru tenul meu gras și sensibil. De îndată ce am intrat în posesia lui, l-am și pus la încercare... și nu m-a dezamăgit deloc!! Este un produs minunat, care nu doar ca matifiază tenul și ajută la păstrarea astectului mat o zi întreagă, ci ajută și la tratarea pielii iritate. Așadar, recomand Serozinc cu mult drag!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ #Serozinc ”

Acest produs este unul foarte asemanator cu apa termala. Dupa o cautare mai detaliata am aflat ca apa termala are la baza ingrediente mai multe si mai multe minerale printre care si ZINC dar compozitia difera.Este un produs revigorant si versatil. Il folosesc dimineata pentru a imi matifia machiajul, dupa-masa pentru a imi revigora tenul, atunci cand tenul meu este invadat de sebum. Este usor sarat, dar revigorant si nu incarca tenul, nu il lasa lipicios si nici lucios ci il matifiaza instant. #Serozinc Matifiaza tenul foarte repede asa ca daca aveti ten gras este foarte eficient, de asemenea se poate folosi si pe ten uscat, deoarece acesta nu usuca tenul. In concluzie imi place foarte mult acest produs. Il folosesc deja de o saptamana si acesta face ceea ce promite si oricum nu e ca si cum as fi fost dezamagita vreodata de La Roche Posay. #Serozinc


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Super ”

Pori micsorati si luciu redus. Unde sa mai pun ambalajul practic si senzatia placuta pe piele? Practic e un rasfat la tub :)


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ #Serozinc ”

Am folosit acest produs în ultimele 5 zile, atât dimineața cât și seara. Efectele produsului sunt vizibile, tenul meu are un aspect de care sunt foarte mulțumită. Cu siguranță voi folosi acest produs în continuare și îl recomand oricărei persoane care se confruntă cu probleme ale tenului.