Toleriane Teint Fluid

Font de ten corector fluid

3337872412301
Vezi detalii produs
Toleriane Teint Fluid  packshot from Toleriane Teint, by La Roche-Posay

25 Testimoniale

5.025


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Eu sunt cu Nr 11 ”

Cred cave cel mai bun și cel mai rezistent îl ador nu pot sta fara el


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Foarte bun ”

Eram in căutarea unui fond de ten potrivit tenului meu. Dupa cateva încercări fara succes, am primit de la o farmacie Mostra acestui fond de ten , care mi-a placut foarte mult, iar din acel moment sunt nedespărțită de acest produs, si nu cred ca voi mai cumpara alt fond de ten prea curand.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Foarte bun ”

Se intinde usor, are acoperire medie spre mare si nu are efect de masca. Totodata nu-ti apar cosuri de la el si nu trebuie o cantitate mare aplicata ca sa-si faca treaba.


De
 

Age: 35-44 ani

5

“ Excelent ”

Folosesc fondul de ten Toleriane Teint fluid in nuanta 11 de mai bine de 2 ani. L-am cumparat de 3 ori deja si asta spune mult. Excelent! E hidratant, are acoperire medie, finish natural, protectie solara, nu contine parfum sau alti iritanti. Il vad perfect pentru tenul sensibil dar si pentru alte tipuri de ten, mixt, uscat, matur, gras ( trebuie setat cu pudra ). Pentru cele care se confrunta cu porii dilatati pe obraz/nas e absolut minunat, netezeste si acopera perfect. Nota 10+


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Testat și adorat! ”

Având încă din adolescență un ten cu imperfecțiuni, accentuate neplăcut după sarcină, îmi doream să găsesc fondul de ten perfect... Am testat acest produs și am remarcat că nu doar acoperă, ci ajută și la vindecare! Acum tenul meu are un aspect sănătos, dar nu vreau să renunț la aplicarea acestui fond de ten.... Așa țin sub control apariția altor iritații și machiajul este complet și mult mai frumos!


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Excelent! ”

Cel mai bun produs pentru pielea mea!

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele