Toleriane Teint Fluid

Font de ten corector fluid

3337872412301
Vezi detalii produs
Toleriane Teint Fluid  packshot from Toleriane Teint, by La Roche-Posay

21 Testimoniale

5.021


De
 

Age: 35-44 ani

5

“ Excelent ”

Folosesc fondul de ten Toleriane Teint fluid in nuanta 11 de mai bine de 2 ani. L-am cumparat de 3 ori deja si asta spune mult. Excelent! E hidratant, are acoperire medie, finish natural, protectie solara, nu contine parfum sau alti iritanti. Il vad perfect pentru tenul sensibil dar si pentru alte tipuri de ten, mixt, uscat, matur, gras ( trebuie setat cu pudra ). Pentru cele care se confrunta cu porii dilatati pe obraz/nas e absolut minunat, netezeste si acopera perfect. Nota 10+


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Testat și adorat! ”

Având încă din adolescență un ten cu imperfecțiuni, accentuate neplăcut după sarcină, îmi doream să găsesc fondul de ten perfect... Am testat acest produs și am remarcat că nu doar acoperă, ci ajută și la vindecare! Acum tenul meu are un aspect sănătos, dar nu vreau să renunț la aplicarea acestui fond de ten.... Așa țin sub control apariția altor iritații și machiajul este complet și mult mai frumos!


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Excelent! ”

Cel mai bun produs pentru pielea mea!


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Cel mai bun produs pentru pielea mea! ”

Cel mai bun produs pentru ten sensibil pe care l-am incercat pana acum.


De
 

Age: 40-49 ani

5

“ foarte bun ”

De departe cel mai bun fond de ten pe care l-am folosit pana acum. Recomand


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ nota 10 ”

Este extraordinar, are putere mare de acoperire, este ideal pentru un ten sensibil si nu creeaza senzatia de ten incarcat!