Toleriane Ultra Contur Ochi

Contur Ochi Sensibili

3337872419522
Vezi detalii produs
Toleriane Ultra Contur Ochi packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

6 Testimoniale

5.06


De
 

Age: 45-54 ani

5

“ Puternic hidratant ”

Ochii mei sunt mai frumosi si pielea din jurul lor este hidratata si fericita!Recomand!


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Recomand ”

Este excelent... Se pare ca am reusit in sfarsit sa gasesc un contur de ochi ideal pentru mine si sa uit de pielea uscata! Recomand tuturor celor care se confrunta cu problema pielii uscate in jurul ochilor!


De
 

Age: 55-64 ani

5

“ Absorbtie totala ”

O crema parca dedicata pentru ochii mei, care se absoarbe cu usurinta, diminueaza pungile de sub ochi pana la disparitia acestora si cel mai important: nu irita si nu usuca pielea.


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Crema de ochi lejera ”

Crema s-a potrivit perfect cu tipul pielii mele din jurul ochilor. A hidratat-o si a lasat-o fina. Eu am ochi sensibili si nu am avut niciun fel de problema! Recomand!


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Parerea mea ”

O crema minunata pentru ochii mei ultrasensibili. Ofera hidratarea de care am nevoie, reducand vizibil pungile si senzatia de ochi umflati. Desi am tenul gras, zona ochilor imi este destul de uscata si multa vreme am cautat o crema care sa ofere hidratarea optima, insa fara a lasa o pelicula grasa. Textura lejera, revitalizanta, efectul calmant, ingredientele benefice, ambalajul, m-au facut sa ma indragostesc de aceasta crema!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ parere Toleraine Ultra contur ochi ”

Este un produs foarte bun, intens hidratant, dar fara sa lase o pelicula grasa, previna stangerea fondului de ten in liniile fine si nici nu irita ochii. Il recomand!

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele