Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Folosirea unui protocol foarte strict de testare clinica

Odata ce au fost formulate conform specificatiilor noastre foarte exigente, folosind cele mai inovatoare si renumite ingrediente active din domeniul dermatologiei, produsele noastre trec printr-o serie foarte extensiva de teste pentru a le obiectiviza eficacitatea.

Eficacitatea este evaluata folosind metode intrumentale de analiza, teste pe pielea non-patologica sub supraveghere dermatologica, si/sau teste de utilizare in randul populatiei tinta. Totusi, La Roche-Posay merge chiar si mai departe pentru a demonstra eficacitatea produselor sale finale prin teste clinice coordonate de profesori internationali de dermatologie, derulate pe subiecti selectati folosind protocol de testare bazat pe un model utilizat in industria farmaceutica si folosind o serie de criteri stricte: rezultate vizibile, imbunatatirea calitatii vietii, inregistrata conform rigurozitatii dermatologiei si cu eficienta masurata stiintific impotriva unui placebo.

Ce este un placebo?

Un placebo contine aceeasi formula ca produsul testat, dar nu contine nici unul dintre ingredientele active.

Ce este un test clinic double-blind impotriva unui placebo?

Testul are scopul de a demonstra eficacitatea ingredientelor active din formula produsului si toleranta acestora. Este derulat sub autoritatea unui dermatolog, iar nici expertul si nici pacientul nu stiu daca produsul care este aplicat este un placebo sau produsul real. 

Informatii clinice inegalabile

Din 1996, laboratorul a derulat 100 de teste clinite si aproximativ 20 dintre aveastea au fost publicate in jurnale de specialitate, precum JID (Journal of Investigative Dermatology), BJD (British Journal of Dermatology) si EJD (European Journal of Dermatology).

Anthelios
Anthélios, un jucator major din industria protectiei solare, cu informatii clinice obtinute din 21 de teste, 19 dintre ele derulate in vivo pe 7 patologii foto-induse. Anthelios si-a dovedit eficacitatea in teste clinice in vivo pe voluntari cu intolerante solare, in special imptriva razelor UVA: eruptii datorate luminii solare in timpul verii, lupus lupus erythematosus, urticaria solara, reactii photo-alergice. De asemenea, produsele si-au dovedit eficacitatea in cazul melasmei / chloasmei natale foto-imuno-supresive. De exemplu, un test recent a aratat ca 97,5% din pacienti au fost protejati de eruptii datorate luminii din timpul verii prin folosirea ANTHELIOS XL dupa aplicarea  Extreme Fluid SPF 50 timp de 2 saptamani in Africa de Sud, in conditii normale de folosire. 

Lipikar
Lipikar, o gama de produse care este recunoscuta de peste 20 de ani datorita proprietatilor sale de calmare si regenerare a lipidelor in pielea uscata si foarte uscata a sugarilor, copiilor si adultilor, a fost testat intr-o serie de teste clinice, incluzand un test prestigios despre calitatea vietii a intregii familii. Acest din urma test a fost derulat de dermatologi in mai multe spitale universitare pe copii cu piele atopica si parintii lor si a aratat cum LIPIKAR imbunatateste viata familiilor pacientilor:
"Copilul meu sufera mai putin datorita pielii sale" 88%
"Copilul meu doarme mai bine" 74%


loading : 0,296 sec