Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

De peste 30 de ani...

De peste 30 de ani, Laboratoarele Dermatologice La Roche-Posay, bazandu-se pe proprietatile antioxidante, calmante ale apei sale termale, si-au concentrat expertiza in jurul dezvoltarii produselor pentru piele sensibila. 

Asadar, pentru a aduce pielii sensibile comfortul zilnic, La Roche-Posay a creat game de produse pentru curatare, hidratare si machiaj care respecta fragilitatea pielii.

De exemplu, pentru hidratarea zilnica a pielii sensibile: HYDREANE, GAMA HIDRATANTA PENTRU PIELEA SENSIBILA

Hydreane Pack
Pentru a adresa mai bine nevoile pielii sensibile, apa termala La Roche-Posay este folosita pentru prima oara in combinatie cu Hydrolipide, o noua generatie de particule purtatoare de apa. Hidrolipidele au o structura similara membranei celulelor, acest lucru facandu-le atat de sigure incat sunt folosite chiar si la producerea organelor artificiale si solutiilor pentru purtatorii lentilelor de contact. Se integreaza natural in epiderma si au calitatea de a putea absorbi si elibera apa. Folositi in HYDREANE si dupa aplicarea topica, particulele de Hydrolipide umplute cu apa patrund in piele pentru a o hidrata si ii reduc progresiv din sensibilitate.
De exemplu, pentru curatarea pielii sensibile, DEMACHIANTE FIZIOLOGICE

Demaquillants Packshot
Este esential sa se foloseasca produse de curatare si demachiante potrivite pentru pielea sensibila. prin urmare, La Roche-Posay a creat gama de DEMACHIANTE FIZIOLOGICE, bazate pe o formulare stricta a cerintelor de a mentine o bariera fiziologica si de a obtine o toleranta optima fara a sacrifica din puterea demachianta a produselor- testate sub supraveghere dermatologica. 

CARTA DE FORMULARE FIZIOLOGICA
SIGURANTA OPTIMA A AGENTILOR ACTIVI
DERIVAT DIN FORMULAREA LOTIUNILOR PENTRU OCHI
PUTERE DE DEMACHIERE FOARTE EFICIENTA 
AGENTI ACTIVI HIDRATANTI SI CALMANTI
FORMULAT CU APA TERMALA DE LA LA ROCHE-POSAY
Ph FIZIOLOGIC
FARA SAPUN
FARA ALCOOL
FARA COLORANTI

De exemplu, ca un fond de ten pentru piele sensibila, FONDUL DE TEN CORECTOR TOLERIANE

Toleriane Teint Packshot
FONDUL DE TEN TOLERIANE a fost dezvoltat impreuna cu dermatologii pentru a acoperi imperfectiunile si pentru a crea o acoperire uniforma pentru toate tipurile de piele, chiar si cele mai sensibile. Asemenea tuturor produselor La Roche-Posay de machiaj, FONDUL DE TEN TOLERIANTE este supus unei carte de formulare stricte, care vizeaza elimiarea oricaror potentiali alergeni sau produse iritante, oferind o toleranta dermatologica ridicata si o siguranta si eficacitate dovedite in teste clinice foarte riguroase. 

CARTA DE FORMULARE TOLERIANE
FARA PARFUM - FARA CONSERVANTI
NON-COMEDOGENIC
COMPOZITIE CU TOLERANTA RIDICATA
TESTATA PE PIELE SENSIBILA, ATOPICA,
CU ACNEE SI TRATATA CU LASER*
PROTECTIE SOLARA * FOND DE TEN LICHID TOLERIANE

loading : 0,281 sec