Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Produsele dermatologice de ingrijirea a pielii transforma in fiecare zi chiar si pielea sensibila

De mai bine de 40 de ani, misiunea La Roche-Posay este de a oferi consumatorilor O viata mai buna pentru pielea sensibila. Laboratoarele La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj, având la bază apa termală La Roche-Posay şi dedicate pielii sensibile. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente şi este prescrisă de peste 25 000 de dermatologi.Initial, in gama au fost dezvoltate produse de terapie complementara, create pentru a fi utilizate impreuna cu tratamentele prescrise de dermatologi in solutionarea celor mai importante probleme (acnee, eczeme, atopie). In timp, gama La Roche Posay s-a extins, incluzand produse de ingrijire zilnica a pielii (pentru piele sensibila, deshidratata, iritata, impotriva imbatranirii, etc), sampoane si machiaj (fond de ten, produse pentru ochi, etc) special concepute pentru pielea sensibila.  De asemenea, pentru a tine pasul cu dezvoltarea dermatologiei in directia corectarii estetice, La Roche-Posay a introdus o serie de produse utiliziate in corecturi cu peeling si alte proceduri estetice speciale, rezervate clinicilor specializate.

La Roche-Posay ofera solutii potrivite pentru fiecare tip de piele, atat pentru ingrijirea pielii cat si machiaj, pentru a transforma in fiecare zi chiar si pielea sensibila.

Recomandat de dermatologi. Recomandat de farmacisti.

Dermatologii: adevaratii experti in ingrijirea pielii

De la tratamentul acneei, rosaceei, atopiei si altor patologii pana la nevoile de zi cu zi ale epidermei. De la corecturi estetice la tratamente de infrumusetare, medicii dermatologi sunt in permanenta in contact cu mii de femei, barbati si copii. Satisfacand exigentele medicilor dermatologi in materie de eficacienta, toleranta si caracteristici cosmetice, produsele de ingrijire La Roche-Posay sunt prescrise sau recomandate atat complementar, pentru tratament, cat si individual.


Farmacistul: un consultant pentru ingrijirea zilnica

Point of Sale
Farmacistul este cel care se ocupa de reteta prescrisa de medicul dermatolog sau care ofera recomandari celor care doresc sa cumpere produsele de ingrijire a pielii La Roche Posay.

Un adevarat consilier in materie de probleme de sanatate, farmacistul se afla printre partenerii istorici La Roche-Posay. Inca de la inceputurile acestei marci, produsele au fost distribuite exclusiv in farmacii.

loading : 0,234 sec