Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.
Acasă > Angajamentul La Roche-Posay

Angajamentul La Roche-Posay

La Roche-Posay. Recomandat de peste 25.000 de dermatologi.

De peste 30 de ani, La Roche-Posay lucreaza impreuna cu dermatologi din toata lumea pentru a inventa produse de ingrijire si machiaj care sa satisfaca nevoile tenului sensibil. La Roche-Posay sustine dermatologii in cercetarile lor si in rolul acestora de a avea zilnic grija de pacienti, prin workshopuri educationale pentru pacienti si teste de depistarea cancerului de piele.

La Roche-Posay. Specialistul pielii sensibile.

Cu peste 30 de ani de experienta in cercetare si 25 de patente, La Roche-Posay a devenit un lider in dezvoltarea produselor cu cea mai mare toleranta si siguranta, dedicate pielii sensibile. Astfel, La Roche-Posay indeplineste exigentele a peste 70% dintre femeile care sustin ca au pielea sensibila.

Cu apa termala La Roche-Posay, calmanta si antioxidanta.

In inima marcii La Roche-Posay se afla o apa termala unica, folosita in fiecare produs. Proprietatile acesteia, precum toleranta sa extrema si o eficacitate excelenta, diferentiaza brandul si ii dau o credibilitate de necontestat, prin cei 25.000 de dermatologi din intreaga lume care recomanda miilor de femei, copii si barbati sa foloseasca produsele La Roche Posay in fiecare zi.

La Roche-Posay. Dermatologie de ultima ora. Demonstrata clinic.

Produsele La Roche-Posay incorporeaza ingrediente active de ultima ora, inspirate de cele mai recente descoperiri si progrese din domeniul cercetarii dermatologice. Eficacitatea lor este evaluata in studii clinice ale departamentelor internationale de dermatologie, in conformitate cu criterii stiintifice de referinta din domeniu.


loading : 0,109 sec