Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.
Acasă > Angajamentul La Roche-Posay > Centru principal din Europa in dermatologia termala exclusiv dedicata pielii

Centru principal din Europa in dermatologia termala exclusiv dedicata pielii

v_header_article_default.jpg

400.000 de tratamente spa din 1905

Ciel
Cu peste 400,000 de tratamente spa din 1905, data la care s-a deschis Centrul de Dermatologie Termala, mii de pacienti cu afectiuni dermatologice cronice si urmarile acestor afectiuni au vazut imbunatatiri in starea pielii lor si o scadere semnificativa a inconvenientelor datorate bolii lor prin utilizarea apei termale La Roche-Posay si proprietatilor sale dermatologice unice. 

In fiecare am aproximativ 8000 de oameni sunt tratati la spa, 30% dintre acestia fiind copii care beneficiaza de tratament aprobat si platit de sistemul francez de asigurari de sanatate, acest lucru transformand La Roche-Posay in cel mai important Centru de Dermatologie Termala din Europa.

Cui ii este dedicat tratamentul cu apa termala la spa, si care sunt efectele acestuia asupra pielii?

Sub conducerea unei echipe de 10 dermatologi independenti, se trateaza numeroase afectiuni inflamatorii ale pielii: in 40% din cazuri este vorba de eczema si/sau dermatita atopica, 40% psoriasis, 15% cicatrici si arsuri, 5% acnee severa si rosaceea (1). Mai recent, tratamentul spa cu apa termala a fost oferit si pacientilor care urmeaza tratament pentru cancer la san. 

(1). Distributia pacientilor la spa in functie de afectiuni, 2009

Enfants
Immediate and lasting benefits for the skin
For example,
- for people suffering from eczema, a thermal spa therapy stay can:
 • improve the patient’s clinical condition by 64% after taking the waters for 21 days and by 56% 6 months after treatment
 • purify their skin and soothe itching
 • fight cross-infection and lichenification
 • help them sleep better
 • improve quality of life

- for patients suffering from psoriasis a thermal spa therapy stay can:
 • significantly improve inflamed areas, dermatitis, and flaky patches associated with this ailment
 • lighten skin legions
 • make relapses less frequent, and reduce the need for corticoids.

Tratamentele bazate pe terapia spa cu apa termala

Cure - Mains - SmallCure - Massage - SmallCure - Fille - Small
Terapiile spa dureaza 21 de zile. Pacientii sunt monitorizati de dermatologi in fiecare zi si diferitele tratamente pe care le primesc au obiective foarte specifice: 

 • Dusul Filiform, un aspect medical esential din tratamentul spa cu apa termala, este derulat in mod exclusiv de catre doctor. Curata pielea si indeparteaza leziunile, masand nivelele adanci ale epidermei si avand un efect calmat, oprind mancarimile.
 • Proiectiile fine de apa sub presiune, aplica epidermei un strat foarte delicat, silicat, calcic. Acest tratament deosebit de placut si calmant este emolient si ajuta vindecarea.
 • Baile, simple sau sub forma de hidroterapie, au un efect decongestionant si relaxant.

Tratamentul cu bauturi insoteste in mod natural tratamentele spa cu apa termala. Acesta ajuta organismul sa elimine eficient toxinele si are un util efect diuretic.

Tratamentele complementare sau specifice pot fi de asemenea prescrise, precum impachetarea/ body-wrap-ul dermatologi, mastile calmante, masajul in apa termala sau tratamentele orale.

Baile termale au si spațiu mare, special echipat pentru copii. Tratamente, care au protocoale identice cu cele pentru adulti, sunt adaptate copiilor, cu durate mai scurte, de presiune mai putin puternica a ape ide dus si echipamente potrivite pentru dimensiunile acestora.

Sprijinul psihologic acordat pacienților este de multe ori foarte util și face parte din tratamentul general.

Informatii suplimentare despre Centrul de Dermatologie Termala La Roche-Posay

Pentru mai multe informatii despre Centrul de Dermatologie Termala La Roche-Posay (link spre site-ul de tratament spa prin apa termala)
www.thermes-larocheposay.fr


loading : 0,359 sec