Anthelios Dermo-Pediatrics Lapte pentru bebeluși SPF 50+ packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Anthelios Dermo-Pediatrics
Lapte pentru bebeluși
SPF 50+

PENTRU EXPUNEREA INDIRECTĂ LA SOARE.
Protecție foarte ridicată pentru față și corp.

3337872419904
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor.

Flacon 50ml

Proprietăți

Formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor. Pentru față și corp. Pentru expunerea indirectă la soare. A se folosi după vârsta de 6 luni a copilului.
O noua formulă special creată pentru bebeluși. Protecție optimă SPF 50+ împotriva UVB și UVA, mai ridicată decât standardele europene (cu privire la protecția solară), grație sistemului de filtrare fotostabil brevetat. Formula care respectă pielea bebelușilor: elaborată cu cantitatea strict necesară de ingrediente, atent alese pentru a conferi siguranță. Îmbogățită cu extract natural de Unt de shea, pentru a hidrata și calma pielea și pentru a-i foritifica bariera cutanata. 
O textura onctuoasă, catifelată și confortabilă. Hipoalergenică. Testată sub control pediatric și dermatologic.

Sfaturi de aplicare

Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Protejați-i cu pălării, tricou și ochelari de soare. Expunerea excesivă, chiar și indirectă la razele solare poate fi periculoasă. Niciun produs nu oferă protecție 100%. Aplicați produsul înainte de a ieși la soare pe zonele neacoperite ale bebelușului. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special în caz de transpirație. Evitați contactul cu ochii, clătiți cu atenție zona respectivă. Evitați contactul cu materialele textile. A nu se lăsa la îndemana copiilor.

Ingrediente

Save your skin

Protecție mai bună pentru tine și cei dragi ție.

1 2 3
Aflați mai multe
Save your skin