Anthelios XL SPF 50+ Crema BB colorata CONFORT packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Anthelios XL
SPF 50+
Crema BB colorata
CONFORT

Protectie foarte ridicata pentru fata. Ultra UVA (PPD 40).

3337875491884
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Flacon cu pompa. Fara parabeni. Foarte rezistenta la apa. Non-comedogenica. Testata sub control dermatologic. Contine parfum.

Tub 50ml.

Proprietăți

Indicata pentru pielea sensibila si predispusa la alergii solare.
Potrivita si pentru pielea intoleranta la soare.
Protectie impotriva soarelui de intensitate puternica


Protectie optima impotriva UVB SPF 50+ si protectie impotriva UVA
de doua ori mai stricta decat standardele europene pentru produsele cu protectie solara, datorita sistemului sau de filtrare fotostabil si imbogatit cu Mexoplex®.

Eficiență

Protectie foarte ridicata UVA si UVB. Formula antioxidanta cu apa termala La Roche-Posay. Pentru prima data La Roche-Posay incorporeaza ingredientul activ antioxidant -BAICALINA si demonstreaza eficienta sa biologica impotriva efectelor razelor UV (inclusiv a razelor lungi UVA) pentru o protectie sporita.

Beneficii

Crema colorata BB SPF 50+ cu textura onctuoasa, dar fara efect gras, protejeaza, hidrateaza si uniformizeaza tenul intr-un singur pas.
Micropigmentii sai universali se topesc pe piele si se adapteaza fiecarui fototip pentru un aspect natural, proaspat si luminos.

Sfaturi de aplicare

Aplicati crema pe intreaga fata inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent din abundenta pentru a mentine protectia, mai ales dupa inot, uscare, transpiratie sau folosirea prosopului. Evitati conturul ochilor la aplicare. In cazul contactului cu ochii clatiti din abundenta. Evitati contactul cu materialele textile.Pentru uz extern.
Precautii: Expunerea excesiva la soare este periculoasa. Nu expuneti direct la soare bebelusii si copiii mici. Un produs cu protectie solara nu protejeaza pielea complet.

Ingrediente

Save your skin

Protecție mai bună pentru tine și cei dragi ție.

1 2 3
Aflați mai multe
Save your skin

La Roche-Posay recomandă

Vezi toate produsele din gamă
Apă termală La Roche-Posay packshot from Apa Termala, by La Roche-Posay