Cicaplast packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Cicaplast

Primul cicatrizant cu efect de pansament

3433422408067
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega


Accelerează regenerarea pielii iritate și crăpate. Poate fi folosit post intervenții dermatologice: laser, peelingTub 40 ml

Cicaplast packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

Proprietăți


Leziuni ușoare: piele iritată, piele crapată, dupa proceduri dermatologice.
Cicaplast accelerează repararea barierei cutanate datorită formulei sale în care sunt asociate:
- Un complex mineral de Cupru/Zinc/Mangan, care stimulează crearea de noi celule
- Madecasozid, care ajută la reorganizarea celulelor și accelerează repararea epidermei
- Textura sa îmbogățită cu ingrediente anti-bacteriene care protejează pielea. Textura invizibilă, fără efect lipicios, cu penetrare rapidă. Acest tratament calmant și hidratant calmează pruritul și senzațiile de piele care ține.
Formulă fără parabeni.

Eficiență> Cicaplast: Accelerează repararea cutanată: -2 zile comparativ cu zonele netratate. Funcția de barieră a pielii este restabilită mai rapid.Beneficii

Pielea este calmată și protejată; se regenerează mai rapid (datorită ingredientelor active).Sfaturi de aplicare

> Dupa proceduri dermatologice: urmați sfatul dermatologului
> Piele iritată: de două ori pe zi
> Piele crăpată: de trei ori pe zi
> Pentru alte indicații: de două ori pe zi

Ingrediente

Testimoniale


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ minunat ”

In urma unei interventii chirurgicale, m-am ales cu o taietura la buza. Cicaplast m-a ajutat enorm pentru a acoperi aproape in totalitate cicatricea... multa rabdare!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Recomand ”

Am decis sa cumpar acest produs dupa ce am vazut videoclipul incarcat de Lisa Eldridge privind machiajul tenului acneic. Iar acum, dupa 4 luni de utilizare, consider ca este un produs indispensabil, un produs care si-a castigat un loc permanent in geanta. Sincer l-am folosit aproape pentru orice problema aparuta la nivelul fetei (scuama, zona uscata de la coltul gurii si la nas, pete lasate de acnee s.a- chiar daca e recomandat sau nu, upss!) si nu am fost dezamagita. Plus este uimitor daca il aplici dupa pensatul sprancenelor. (experienta proprie)


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ produs de exceptie ”

Hmmmm.. ce inseamna pentru mine La Roche-Posay? O fata curata si fara iritatii care sa imi dea batai de cap. Un ten luminos si curat in fiecare zi. Piele fina ca a bebelusului meu. Acestea sunt motivele iubirii pentru La Roche-Posay.


De
 

Age: 45-54 ani

5

“ Uimitor ”

Deci mi-am extirpat niste alunite-nevi. Medicul mi-a zis ca pe arsurile de cauterizator sa pun CICAPLST. Cum sa pun pe rana deschisa? m-am gandit eu. Si 2 saptamani am stat cu niste plagi deschise pe care le pansam zilnic... Dupa 2 sapt am zis sa incerc totusi ... In 48 de ore ranile mari cat o moneda de 50 bani, facute deci prin arsura ,s-au acoperit de o pelicula de piele subtiiire parca aparuta din senin . RECOMAND tuturor !