Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.
Acasă > Cicaplast > Cicaplast

Leziuni ușoare: piele iritată, piele crapată, dupa proceduri dermatologice.Cicaplast accelerează repararea barierei cutanate datorită formulei sale în care sunt asociate:
- Un complex mineral de Cupru/Zinc/Mangan, care stimulează crearea de noi celule
- Madecasozid, care ajută la reorganizarea celulelor și accelerează repararea epidermei
- Textura sa îmbogățită cu ingrediente anti-bacteriene care protejează pielea. Textura invizibilă, fără efect lipicios, cu penetrare rapidă. Acest tratament calmant și hidratant calmează pruritul și senzațiile de piele care ține.
Formulă fără parabeni.

Pielea este calmată și protejată; se regenerează mai rapid (datorită ingredientelor active).> Dupa proceduri dermatologice: urmați sfatul dermatologului
> Piele iritată: de două ori pe zi
> Piele crăpată: de trei ori pe zi
> Pentru alte indicații: de două ori pe zi

5
30-39 ani

produs de exceptie

Hmmmm.. ce inseamna pentru mine La Roche-Posay? O fata curata si fara iritatii care sa imi dea batai de cap. Un ten luminos si curat in fiecare zi. Piele fina ca a bebelusului meu. Acestea sunt motivele iubirii pentru La Roche-Posay.

5
45-54 ani

Uimitor

Deci mi-am extirpat niste alunite-nevi. Medicul mi-a zis ca pe arsurile de cauterizator sa pun CICAPLST. Cum sa pun pe rana deschisa? m-am gandit eu. Si 2 saptamani am stat cu niste plagi deschise pe care le pansam zilnic... Dupa 2 sapt am zis sa incerc totusi ... In 48 de ore ranile mari cat o moneda de 50 bani, facute deci prin arsura ,s-au acoperit de o pelicula de piele subtiiire parca aparuta din senin . RECOMAND tuturor !


loading : 0,390 sec