Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR packshot from Effaclar, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR

Crema corectoare anti imperfectiuni, eficienta impotriva semnelor post acneice

SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Beneficiaza de toata eficacitatea anti-imperfectiuni si anti-semne post acneice a produsului EFFACLAR DUO(+), imbogatita cu un efect uniformizator imediat.

40ml tube

Effaclar DUO (+) UNIFORMIZATOR packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

Proprietăți

Pentru tenul predispus la imperfectiuni si semne post-acneice
Imediat, imperfectiunile si semnele rosii si brune sunt vizibil reduse. Tenul este vizibil uniformizat, fara a avea efect de masca.

Eficiență

Dupa 8 zile: imperfectiunile sunt semnificativ reduse*.
Dupa 4 saptamani: porii sunt curatati, textura pielii este netezita, iar luciul este controlat**. 

* Studiu cosmetoclinic - 38 de subiecti.
**Studiu cosmetoclinic - 42 de subiecti.

Sfaturi de aplicare

A se aplica pe toata fata ca un produs de ingrijire, pe pielea curatata in prealabil cu EFFACLAR GEL PURIFIANT.

Ingrediente

Testimoniale


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Aceasta crema mi-a salvat tenul și stima de sine ”

Am 29 de ani. De aproape 2 ani mă confrunt cu un ten acneic asociat cu piele uscată, pete post acneice, puncte negre și mai mult decât toate un disconfort emoțional teribil. Am folosit până acum o lună creme și soluții preparate în laboratoarele farmaciilor, recomandate de dermatologi. Nimic nu a avut rezultat. Am făcut ulterior consult ginecologic si analize hormonale. Mi s-au descoperit ovare polichistice despre care se susține că ar fi o cauză principală a tenului acneic la femeile adulte. Citind multe bloguri și urmărind multe tutoriale, am descoperit crema Effaclar Duo Uniformizator. Nu am ezitat să o cumpăr pentru că folosesc de mulți ani produsele La Roche Posey și știu că sunt cele mai bune. Această cremă mi-a redat stima de sine. Și bucuria unui ten curat, fără semne, fără vreo urmă, fără rășeață. Vi-o recomand din tot sufletul. Nu uitați să faceți și analize hormonale. Dacă ați trecut de mult de pubertate și vă confruntați cu acneea, nu ezitați să verificați dacă nu cumva e efectul unor ovare polichistice. Renunțați pentru totdeauna la cremele cosmetice din comerț. Aveți încredere în La Roche Posey. Mie mi-a salvat tenul de două oră. O dată mi-a vindecat rozaceea și acum acneea. Aveți grijă de tenul vostru și de sufletele voastre!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ 5* ”

Sunt foarte multumita de Effaclar Duo+ Uniformizator. Se comporta foarte bine pe piele, cu toate ca tenul meu e sensibil.


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Produsul meu salvator ”

De fiecare data când tenul meu nu arata precum mi-as dori, iar semnele lăsate de coșuri și petele roșii sunt vizibile, întind mana după Effaclar DUO și știu ca ma pot baza pe el ca sa uniformizeze nuanța tenului meu, fără sa fie vizibil ca am aplicat ceva pe piele. Sunt mulțumită, e un produs foarte reușit!


De
 

Age: 45-54 ani

5

“ Multumita ”

Desi am o piele sensibila, uniformizatorul Effaclar Duo a fost bine tolerat si am fost multumita de rezultate.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Perfect pentru tenul meu cu probleme ”

Effaclar Duo+ Uniformizator acopera cu succes semnele post-acneice tratandu-le totodata. Tenul meu este uniform, iar semnele lasate de acnee incep usor sa dispara.