Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.
Acasă > Hydreane > Hydreane BB Cream
Potrivită pentru toate tipurile de piele sensibilă

Hydreane BB Creăm: 1 gest de îngrijire, 5 beneficii pentru tenul tău:

Hidratare 12 ore: întruchipează puterea de hidratare şi confortul gamei Hydreane.
Calmare: calmează pielea şi îi reduce sensibilitatea după numai 2 săptămâni de utilizare.

Uniformizare şi luminozitate a tenului: cu o textură proaspătă şi uşoară, se topeşte în piele, mulţumită unui dozaj optim de pigmenţi corectori şi cremă hidratantă. Tehnologia de dispersie a pigmenţilor specifică BB oferă o omogenitate sporită, oferind tenului un aspect natural, plăcut şi uniform. Rezultatul: o piele perfectă.

Protecţie UV: Hydreane BB Creăm conţine un sistem de filtre solare care protejează pielea sensibilă de efectele dăunătoare ale razelor UVA şi UVB. Protecţie anti-UVB: SPF 20, protecţie anti-UVA: PPD 12.

Printr-o singură aplicare, hidratează, calmează şi protejează pielea. Pigmenţii minerali BB sunt eliberaţi în piele pentru un ten perfect.

Testată sub control dermatologic. Fără parabeni. Non-comedogenic. Hipoalergenic. Conţinut controlat de nickel*.

Disponibilă în 2 nuanţe.
(*formulată pentru a conţine cantitatea minimă de nickel).

Mulţumită concentraţiei ridicate de Seleniu din apa termală La Roche-Posay, formula Hydreane BB hidratează şi calmează pielea sensibilă timp de 12 ore, oferind protecţie împotriva radicalilor liberi din atmosferă.Aplicaţi-l pe faţă ca o bază de machiaj sau o cremă hidratantă zilnică. Evitaţi zona ochilor.5
35-44 ani

Ideala pentru ten sensibil si dificil

Am destule probleme cu tenul: este un ten mixt care face repede comedoame si care reactioneaza la orice. Asa ca am incercat multe metode sa pot compensa. Toate cu rezultate negative. Totul s-a schimbat in momentul in care am inceput sa folosesc produsele Roche Posay, iar cand am incercat crema BB viata mea s-a simplificat imediat. Este o crema usor de aplicat si care face ce promite, pe care tenul meu o iubeste si care-l protejeaza indiferent de anotimp, si e clar necomedogena. PERFECTA!


loading : 0,390 sec