Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.
Acasă > Kerium > Kerium DS Șampon anti-matreață
Matreață abundentă sau persistentă. Mâncărime intensă.LHA™, cu o acţiune keratolitică, acţionează ca un micro-exfoliant pentru a elimina rapid mătreaţa persistentă. Tehnologia de Direcţionare spre Rădăcină eliberează un complex purificator pe scalp şi foliculele pilo-sebacee pentru a trata mătreaţa de la sursă şi pentru a combate recidiva. Vitamina B3 are o acţiune anti-inflamatoare. Acidul salicilic are de asemenea o acţiune keratolitică.

De la prima utilizare, mătreaţa este eliminată în mod vizibil şi iritaţiile sunt neutralizate. După 3 săptămâni de tratament, scalpul este curăţat pentru o perioadă de până la 6 săptămâni după finalizarea tratamentului. Părul este sănătos şi plin de vitalitate .Folosiţi tratamentul de 2 ori pe săptămână pentru minim 4 săptămâni.
Recomandări asociate: corticosteroizi, anti-fungice împotriva ciupercii Malasezia.

5
25-34 ani

Eficient

Un produs care este foarte bun! Dupa cateva spalari am scapat de mancarimea si arsurile ce la aveam la nivelul scalpului din cauza matretii si a grasimii, este eficient, dispare matreata si mancarimea la putin timp dupa folosire. Il recomand!

5
35-44 ani

folositi cu incredere

mie una mi s-a parut foarte bun produsul, dupa doar 3 utilizari parul meu era total diferit, nu mai aveam matreata, este mai moale si stralucitor, foarte bun produsul


loading : 0,343 sec