Toleriane Teint Fluid  packshot from Toleriane Teint, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Toleriane Teint Fluid

Font de ten corector fluid

3337872412301
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Corecteaza imperfectiunile si acopera perfect tenul fara a lasa urme.

Tub de 30ml

Toleriane Teint Fluid  packshot from Toleriane Teint, by La Roche-Posay

Proprietăți

Imperfectiunile pielii sensibile si intolerante. 

Corecteaza imperfectiunile si uniformizeaza tenul prin gradul sau ridicat de acoperire. Imbogatit cu un nou agent de texturare patentat, este foarte usor de aplicat si poate fi adaptat si utilizat cu usurinta pe pielea intoleranta pentru a obtine un machiaj natural, fara a lasa urme si oferind un confort de lunga durata.

Produs cu toleranta ridicata, fara efect de masca.
Fara conservanti. Testat pe pielea sensibila. Non-comedogenic. Protectie UV: SPF 25.

Eficiență

Imbunatateste aspectul pielii cu imperfectiuni si ofera un ten luminos, impecabil, fara a lasa urme.

Sfaturi de aplicare

Aplicati o cantitate mica din produs folosind o pensula sau chiar degetele, dintre centrul fetei catre extremitati, folosind miscari circulare.

Ingrediente

Testimoniale


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Foarte bun ”

Eram in căutarea unui fond de ten potrivit tenului meu. Dupa cateva încercări fara succes, am primit de la o farmacie Mostra acestui fond de ten , care mi-a placut foarte mult, iar din acel moment sunt nedespărțită de acest produs, si nu cred ca voi mai cumpara alt fond de ten prea curand.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Foarte bun ”

Se intinde usor, are acoperire medie spre mare si nu are efect de masca. Totodata nu-ti apar cosuri de la el si nu trebuie o cantitate mare aplicata ca sa-si faca treaba.


De
 

Age: 35-44 ani

5

“ Excelent ”

Folosesc fondul de ten Toleriane Teint fluid in nuanta 11 de mai bine de 2 ani. L-am cumparat de 3 ori deja si asta spune mult. Excelent! E hidratant, are acoperire medie, finish natural, protectie solara, nu contine parfum sau alti iritanti. Il vad perfect pentru tenul sensibil dar si pentru alte tipuri de ten, mixt, uscat, matur, gras ( trebuie setat cu pudra ). Pentru cele care se confrunta cu porii dilatati pe obraz/nas e absolut minunat, netezeste si acopera perfect. Nota 10+


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Testat și adorat! ”

Având încă din adolescență un ten cu imperfecțiuni, accentuate neplăcut după sarcină, îmi doream să găsesc fondul de ten perfect... Am testat acest produs și am remarcat că nu doar acoperă, ci ajută și la vindecare! Acum tenul meu are un aspect sănătos, dar nu vreau să renunț la aplicarea acestui fond de ten.... Așa țin sub control apariția altor iritații și machiajul este complet și mult mai frumos!


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ Excelent! ”

Cel mai bun produs pentru pielea mea!