Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.

Produsele La Roche-Posay incorporeaza ingrediente active de ultima ora din dermatologie, de multe ori inspirate de cele mai recente descoperiri si progrese din domeniul cercetarii medicale. Acestea sunt concentrate intr-o doza optima pentru a aduce cele mai bune rezultate, cu eficacitate si toleranta maxima.

Carnosine
Inovatia anti-ageing din DERM AOX a reusit sa combine agentul cu efect anti-glicare CARNOSINE cu un complex anti-inoxidant bazat pe PYCNOGENOL pentru a opri procesul de imbatranire.

Glicarea, sau procesul de legare al zaharurilor de proteine, constituie un fenomen cunoscut in diabet. Acest fenomen fost identificat recent ca fiind indiscutabil unul dintre mecanismele imbatranirii endogene la nivelul dermei: in interiorul acesteia, zaharul se lipeste de fibrele de colagen si elasina, facandu-le rigide. Astfel ca pielea devine mai putin elastica si apar ridurile. 

Carnosina este o molecula anti-glicare care a fost amplu cercetata de comunitatea medicilor. Aceasta functioneaza ca o momeala pentru moleculele de glucoza responsabile de glicarea proteinelor dermei, limitand rigidizarea fibrelor de colagen si elastina. 

Madecassoside_3D
Madecassoside, o molecula derivata din cercetarile dedicate procesului de vindecare, este ingredientul activ cheie din CICAPLAST. Intr-o forma foarte pura (peste 95%), grabeste regenerarea celulelor pentru a ajuta la repararea pielii deteriorate sau crapate.

Proxylane
Rezultatul a 7 ani de cercetari, Pro-XylaneTM concentrat la 5% ofera o noua forma de ingrijire a pielii pentru pielea matura cu SUBSTIANE.

loading : 0,250 sec