Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Inovație
PENTRU PIELEA SENSIBILĂ
ȘI REACTIVĂ
PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ. ULTRAREZISTENT. FĂRĂ URME ALBE.
ANTHELIOS FLUID COLORAT SPF50+ / UVA-PF 46 oferă cea mai mare protecție UVA din istoria Anthelios. Protecția cu spectru larg previne efectele negative cauzate de UVA, UVB infraroșii de tip A și poluare.
Ultra-rezistent la apă, transpirație și nisip. Anti usturime a ochilor. Textură ușoară, nelipicioasă. Aspect natural.

MOD DE APLICARE:

Produsul de protecție solară trebuie aplicat chiar înainte de expunerea la soare. A se reaplica în mod frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special după transpirație sau după ștergerea cu prosopul. Pentru uz extern.
Ultra fluid. Aspect natural. Non-gras. Nelipicios.
Cu Apă Termală La Roche-Posay.
Protecția sa cu spectru larg protejează pielea împotriva razelor UVA și UVB și ajută la prevenirea efectelor negative asupra pielii cauzate de poluare și de razele infraroșii de tip A.
XL-PROTECT, o tehnologie de filtrare brevetată, asigură o protecție foarte ridicată, cu spectru larg, la UVA/UVB și contribuie la protecția împotriva efectelor negative asupra pielii cauzate de poluare și raze infraroșii.

TEHNOLOGIA NETLOCK : Un ingredient de ultimă generație în produsele de protecție solară. Polimerii captează uleiul în interiorul micro-cristalelor, asigurând o formulă non-grasă. Aceste cristale se grupează pentru a forma o rețea puternică de protecție foarte rezistentă, non-migratoare, omogenă.
Formula formează o rețea solidă de protecție, asigurând o protecție omogenă, non-migratoare, non-grasă și foarte rezistentă.

Valabilitate după deschidere:
12 luni
 • Sticlă
 • Adulți
 • Protecție foarte ridicată
  Rezistență la apă, transpirație și nisip
  Finisaj transparent
 • Față
  Gât
  Decolteu

INGREDIENTE CHEIE
SĂ ARUNCĂM O PRIVIRE ÎN INTERIOR

TEHNOLOGIA NETLOCK

Un ingredient revoluționar în produsele de protecție solară: o protecție foarte mare într-o textură invizibilă. Acesta face formula non-uleioasă, non-lipiciosă, micro picături de gel se grupează pentru a forma o protecție puternică, omogenă, ce nu migrează și foarte rezistentă.

XL-PROTECT

FILTRU DE PRTOECȚIE SOLARĂ CU SPECTRU LARG
Un amestec puternic de filtre UV și anti-oxidanți ce oferă pe lângă o protecție cu spectru larg UVA și UVB și o protecție împotriva efectelor negative asupra pielii provocate de agresori externi precum razele infraroșii și poluare.

GLICERINĂ

PENTRU O PIELE HIDRATATĂ, CONFORTABILĂ.
Glicerina contribuie la hidratarea pielii după prima aplicare.
AQUA / WATER  ● ALCOHOL DENAT.  ● DIISOPROPYL SEBACATE  ● SILICA  ● ISOPROPYL MYRISTATE  ● ETHYLHEXYL SALICYLATE  ● ETHYLHEXYL TRIAZONE  ● BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE  ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE  ● GLYCERIN  ● C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER  ●PROPANEDIOL  ● DROMETRIZOLE TRISILOXANE  ● CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE  ●PERLITE TOCOPHEROL  ● CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE  ●ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER  ● CAPRYLYL GLYCOL  ● CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES  ●HYDROXYETHYLCELLULOSE  ● TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID ● TRIETHANOLAMINE  ● TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE  ● PARFUM / FRAGRANCE 

C227031/1

ESTE DEMONSTRAT

Textură foarte ușoară pentru 88%*
nu lasă pielea grasă 81%*
nu albește pielea 98%*

*Studiu efectuat pe 43 de persoane cu toate tipurile de piele. 100% piele reactivă/sensibilă la soare. Aplicat pe față, conturul ochilor, pleoape, gât și decolteu timp de 3 săptămâni.

 
Produs testat în condiții extreme pentru a corespunde tuturor nevoilor dumneavoastră de protecție:
80 de minute sub apă [4 x 20 min], 2 ore în condiții Hamman, periaj cu nisip.

ALEGEREA
PRODUSULUI POTRIVIT?

SI

PRODUSUL POTRIVIT
PENTRU PIELEA FIECĂREI PERSOANE

RUTINA POTRIVITĂ DIN GAMA ANTHELIOS

 ANTHELIOS este un pionier în piața protecției solare. Protecția sa foarte ridicată cu spectru larg este rezultatul a peste 25 de ani de cercetări clinice avansate în domeniul produselor de protecție solară și al pielii sensibile la soare.
PRODUSELE ESENȚIALE DE PROTECȚIE SOLARĂ ZILNICĂ
ANTHELIOS FLUID COLORAT SPF50+ / UVA-PF 46 oferă cea mai mare protecție UVA din ...
AFLAȚI ACUM

GELUL POSTHELIOS este un produs post-expunere la soare îmbogățit cu a agenți relip...

AFLAȚI ACUM

DESCOPERIȚI RESTUL
PRODUSELOR DIN GAMĂ

ANTHELIOS este un pionier pe piața protecției solare. Protecția sa ridicată, cu spectru larg este rezultatul a mai mult de 25 de ani de cercetare clinică avansată în domeniul protecției solare și a pielii sensibile la expunerea solară.

ȘTIAȚI CĂ?

38% dintre oameni nu se protejează în mod regulat de razele UV*. Produsele ANTHELIOS fac ușoară protecția solară zilnică.

Aflați mai multe

*Sursă: Raportul global de prevenire a cancerului de piele - IPSOS LRP - februarie 2015

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE
PROTECȚIA SOLARĂ

placeholder CEA MAI POTRIVITĂ RUTINĂ DE CURĂȚARE PENTRU PIELE SENSIBILĂ
SAU CU TENDINȚĂ ALERGICĂ
CITIȚI MAI MULTE