O viață mai bună pentru pielea sensibilă

3 acțiuni concrete pentru a îmbunătăți viețile oamenilor cu piele sensibilă

Img_3 acțiuni concrete pentru a îmbunătăți viețile oamenilor cu piele sensibilă

De la crearea sa în 1975, Laboratorul Dermatologic La Roche-Posay a realizat tot ceea ce i-a stat în putință pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor cu piele sensibilă. Prin intermediul produselor de îngrijire a pielii  cât și prin acțiuni generoase menite să transforme viața de zi cu zi a bărbaților și femeilor care au acceptat că pielea devine câteodată "un străin" (experiența câtorva pacienți care suferă de atopie). Descoperiți aceste trei acțiuni emblematice care oferă o formă concretă  pentru angajamentul nostru pentru toate tipurile de piele, incluzând-o chiar și pe cea mai fragilă:

1

Amplificați-vă mai bine frumusețea decât să camuflați defectele

Filosofia workshop-urilor de machiaj corector organizate de La Roche-Posay de peste 20 de ani este de a sublinia perspectiva naturală a frumuseții pentru a-i determina pe oameni să uite de semnele vizibile ale afecțiunilor pielii.

Aflați mai multe

2

Transformarea aplicării cremei copilului într-un joc

În 80 de școli de atopie, create de La Roche-Posay în întreaga lume, copiii învață cum să își vadă afecțiunea dintr-o perspectivă pozitivă și să devină mai independenți.

3

Luptând împotriva cancerului de piele

90% din cancerele de piele sunt vindecabile dacă sunt depistate din timp: La Roche-Posay ajută la creșterea nivelului de conștientizare a publicului  prin organizarea Zilelor Protecției Solare, un eveniment prin care se oferă consultații gratuite în mai mult de 30 de țări din întreaga lume.