Reguli de aur

4 obiceiuri pentru a-ti ingriji in mod corect pielea la soare

Img_4 obiceiuri pentru a-ti ingriji in mod corect pielea la soare

Pentru a impiedica soarele sa iti afecteze sanatatea, protejeaza-ti pielea inainte de fiecare expunere la soare. 4 obiceiuri pentru a evita toate riscurile.

Rule 1

Evita expunerea la soare la orele de varf ale intensitatii razelor soarelui

Aplicati creme de protectie solara in cantitati suficiente chiar inainte de expunerea la soare

Rule 2

Nu lasati copiii sub 3 ani in directa bataie a razelor soarelui

Daca expunerea este inevitabila, imbracamintea este cea mai eficienta metoda de protectie. Dupa ce iese din apa, sterge copilul cu un prosop si reaplica un produs de protectie solara destinat copiilor, care sa fie rezistent la apa si nisip si care e vizibil in timpul aplicarii.

Rule 3

Protejeaza-te cu imbracaminte, o palarie si ochelari de soare cu filtru UV

Nu toate hainele prezinta acelasi grad de protectie: eficienta depinde de natura tesaturii. Producatorii au realizat imbracaminte speciala anti-UV, folosind diverse tehnici: tesaturi groase din fibre sau tesaturi tratate cu filtre solare. Negrul ofera mai multa protectie decat albul. Protectia scade odata cu umiditatea.

Rule 4

Aplica o cantitate suficienta de produs pentru protectie

"Doua straturi sunt mai bune decat unul." Nu uita de urechi, ceafa si talpi. Reaplicati la fiecare doua ore sau dupa fiecare iesire din apa sau transpiratie excesiva (chiar daca e o formula rezistenta la apa). Exista o gama larga de texturi (crema, lichida, gel, lapte de corp, stick) potrivite tuturor nevoilor si preferintelor. Intr-adevar, s-a dovedit ca utilizatorii reaplica un produs doar daca le place textura si daca sunt eficiente.

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele