0
Înapoi pe laroche-posay.ro
Save your skin

Adulţi şi copii: suntem toţi egali sub soare?

Pielea copiilor este mai sensibilă decât cea a adulţilor, prin urmare copiii sunt cel mai vulnerabili la raze UV. Care este cea mai bună metodă de protecţie?

Img_Adulţi şi copii: suntem toţi egali sub soare?

Pielea copiilor este mai sensibilă decât cea a adulților, prin urmare copiii sunt cel mai vulnerabili la raze UV. Care este cea mai bună metodă de protecție?

Anthelios Dermo-Pediatrics: special pentru copii

O gamă de produse de protecție solară pentru pielea sensibilă a copiilor, Anthelios Dermo-Pediatrics oferă patru formate, inclusiv varianta pentru bebeluși, de la 6 luni, de 50ml, format de buzunar, pentru expunerea indirectă la soare, ușor de purtat în geantă pentru activități în aer liber. Această formulă este foarte rezistentă la apă, inodoră, fără parabeni, fiind testată dermatologic pe pielea sensibilă, chiar și atopică, a bebelușilor. Textura sa delicată este simplu de aplicat și oferă un factor de protecție ridicat fără a compromite toleranța în timp.

Prevenția începe la vârste fragede

Ajutati-va copiii sa inteleaga riscurile expunerii la soarele si sa se protejeze singuri. Folositi "aventurile lui Helios si Helia la plaja!" pentru a va invata copiii cu varste foarte fragede despre cele patru reguli de aur legate de protectia solara.

Educația în protecția solară: sfaturi pentru o piele foarte bine protejată

Este vital să ne învățăm copiii despre pericolele expunerii la soare. De exemplu, îi putem învăța:

  • să evite soarele la orele prânzului
    Între orele 12 și 16 razele ultraviolete sunt cele mai periculoase. Ajutați-vă copiii să interpreteze propria umbra: atunci când umbra este mai mică decât corpul, este momentul să evite soarele.
  • să ia măsuri de precauție în toate situațiile
    Copiii nu sunt expuși la raze intense numai la plajă, ci și în parc sau când desfășoară activități în aer liber: este necesar să folosească întotdeauna protecție maximă.
  • să aplice frecvent protecția solară
    Un factor ridicat de protecție nu asigură protecție nelimitată. Pentru a menține o protecție eficientă, aceasta va fi aplicată în strat generos o data la două ore ți dupa înotat.

Hainele: cea mai bună protecție

Atunci când merg în vacanță, o treime din copii petrec în medie 15 ore pe săptămână în costum de baie: este mult prea mult! Pălăriile, ochelarii de soare și hainele opace sunt cea mai bună sursă de apărare împotriva razelor UV.

Trei pași simpli pentru a vă proteja împotriva cancerului de piele

loading : 0,586 sec