0
Înapoi pe laroche-posay.ro
Save your skin

Ai grijă de pielea ta după expunerea la soare

Img_Ai grijă de pielea ta după expunerea la soare

Pe timpul verii, pielea este expusă la condiții dificile. Soare, nisip, vânt, apă sărată...toți acești factori pot afecta și irita pielea. Soluții de regenerare: aplicați un produs de îngrijire a pielii cu efect de regenerare.

Pentru rehidratare la finalul zilei

Pentru protejarea filmului hidrolipidic și a barierei de protecție a epidermului, aplicarea produsului de îngrijire a pielii după expunerea la soare este o rutină esențială pe timpul verii. Îmbogățit cu agenți de umplere lipidică, gelul delicat cu efect de regenerare Posthelios Gel ajută filmul hidrolipidic să se auto-regenereze. Aplicați seara pe toate zonele expuse, după duș. Pielea va fi hrănită și hidratată, suplă și moale.

Pentru alinarea roșeței

Deși cunoaștem cu toții importanța unei protecții eficiente contra eritemului solar, cunoscut drept arsură solară, pielea este uneori roșie și fierbinte după o zi de plajă. Pentru calmarea acestei reacții, Posthelios este îmbogățit cu agenți de calmare ce asigură confortul imediat.

Alegeți protecția adecvată

Cu ajutorul gamei Anthelios, beneficiați de factori de protecție foarte ridicați în texturi adecvate pentru toate tipurile de piele și toate condițiile de expunere.

Pentru prelungirea bronzului la întoarcerea acasă

În final, nu uitați că protecția solară nu împiedică bronzarea. Din contră, ajută la obținerea unei străluciri uniforme și a unui bronz mai natural și îndelungat. Prin utilizarea zilnică a unui produs de îngrijire după expunerea la soare precum Posthelios, timp de câteva săptămâni după vacanță, veți reuși sa mențineți o strălucire sănătoasă.

Beneficiile apei termale La Roche-Posay

Pentru a calma iritațiile solare, apa termală La Roche-Posay reprezintă, de asemenea, o soluție ideală. Combinația sa unică de minerale și microelemente îi conferă proprietăți antioxidante și hidratante naturale.

Posthelios Gel reparator după-plajă packshot from Anthelios, by La Roche-PosayDescoperiți mai multe despre Posthelios

Trei pași simpli pentru a vă proteja împotriva cancerului de piele

loading : 0,600 sec