0
Înapoi pe laroche-posay.ro
Save your skin

Anthelios de la La Roche-Posay: protecţie foarte ridicată potrivită pielii sensibile


Img_Anthelios de la La Roche-Posay: protecţie foarte ridicată potrivită pielii sensibile

Lucrând îndeaproape cu dermatologii din întreaga lume în domeniul cercetării inovatoare, La Roche-Posay continuă să îmbunătățească gama ANTHELIOS XL pentru a oferi produse de îngrijire solară care combină protecția foarte ridicată, respectul pentru pielea sensibilă și confortul la aplicare.

Anthelios: timp de aproape 30 ani, La Roche-Posay a dezvoltat produse de îngrijire cu protecție solară dedicate pielii sensibile.

În ultimii 30 ani, La Roche-Posay a continuat să inoveze și să îmbunătățească formulele din gama Anthelios, având ca obiectiv principal: oferirea protecției solare optime pentru pielea sensibilă pentru a o proteja de efectele nocive ireversibile (îmbătrânire cutanată, intolerantă la soare, boli foto-induse, etc.)
Anthelios este prima marcă ce beneficiază de sisteme exclusive de filtrare: Mexoryl SX™ în 1992 și Mexoryl XL™ în 1998. Mereu inovatoare, gama Anthelios este un pionier în oferirea protecției eficiente împotriva razelor UVA și UVB, fără a compromite toleranța.

Statistica:


24 de studii clinice care demonstrează eficiența de protecție a produselor Anthelios împotriva bolilor generate de soare.

Texturi unice pentru protejarea pielii pe toata durata anului

Deși protecția împotriva razelor UV este esențială pe tot timpul anului, nevoile de protecție solară variază în funcție de anotimp, expunere și tipul pielii. Anthelios este disponibil în mai multe variante, texturi și factori de protecție pentru a satisface nevoi diverse. Anthelios oferă soluții de protecție solară pentru întreaga familie: adulți, copii și bebeluși. Acestea prezintă SPF 50+ și SPF 30, fiind create așadar pentru fiecare tip de piele și tip de expunere.

Trei pași simpli pentru a vă proteja împotriva cancerului de piele

loading : 0,600 sec