0
Înapoilaroche-posay.ro

Locul dedicat încurajării autonomiei copiilor cu dermatită atopică

Atopia și vacanțele de vară

Ce îți place cel mai mult să faci în vacanță? Poate îți dorești să devii  campion la înot. Sau poate vrei să încerci toate aromele de înghețată? Indiferent de felul în care îți petreci vacanțele, urmează acești pași simpli pentru a te asigura că dermatita atopică nu stă în calea distracției din timpul verii!

Img_Atopia și vacanțele de vară

La piscină

Săriturile, bălăceala și scufundările într-o piscină răcoritoare sunt mereu distractive. Însă, atunci când ai dermatită atopică, uneori clorura din piscină poate să îți întristeze pielea. Asigură-te că te speli foarte bine după fiecare scufundare.

v_article-690761450.jpg

La mare

Bălăceala în mare și joaca în nisip sunt o modalitate draguță de a-ți petrece ziua. În același timp, în cazul în care te-ai scărpinat recent, apa sărată poate să piște. Dacă se întâmplă asta, spală-te și aplică Cicaplast în zonele care te dor. Ce ușurare!

v_article04_para2.jpg

Încă un lucru... nu uita de protecție solară!

Puțin soare este benefic pentru pielea predispusă la atopie, însă e important să-ți protejezi pielea întotdeauna aplicând cremă de soare la fiecare 2 ore pentru a nu te arde. Unele creme de protecție solară precum cele din gama Anthelios sunt testate pe pielea predispusă la atopie pentru a nu face rău pielii. În plus, nu uita să aplici de fiecare dată protecție solară. Altfel, vor apărea arsuri solare care vor afecta pielea predispusă la atopie!

Nu ai niciun motiv pentru care atopia te poate împiedica să te bucuri de vacanță. Urmează pașii de mai sus, iar pielea ta va fi fericită de-a lungul întregii vacanțe de vară!

v_article-693209500.jpg

  • Facebook
  • Pin
loading : 0,437 sec